Taylor Swift amenință că va da în judecată un student care i-a urmărit avionul privat

Publicat:

Taylor Swift amenință că va da în judecată un student care i-a urmărit avionul privat

Un student care urmărește avioanele private ale celebrităților spune că avocații lui Taylor Swift au amenințat că îl vor da în judecată pentru că a împărtășit online informațiile despre zborurile ei.

Jack Sweeney folosește date disponibile publicului pentru a urmări decolările și aterizările avioanelor aparținând unor persoane bogate și le postează o zi mai târziu, relatează BBC, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și : Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critică la adresa politicii faţă de Israel şi Gaza

Urmărirea echivalează cu “stalking-ul”, susțin avocații lui Swift.

Avocații lui Swift i-au trimis o scrisoare de încetare a urmăririi lui Sweeney, un student în vârstă de 21 de ani la University of Central Florida, cerându-i să înceteze să mai partajeze locația avionului privat al artistei.

Scrisoarea, emisă în decembrie, spune că informațiile reprezintă “o amenințare iminentă la adresa siguranței și bunăstării” lui Swift, numind-o “o chestiune de viață sau de moarte” pentru ea.

Aceasta citează numeroși hărțuitori cu care a avut de-a face în cariera sa și spune că datele le oferă infractorilor “o foaie de parcurs pentru a-și duce la îndeplinire planurile”.

BBC nu a analizat în mod independent scrisoarea, al cărei conținut a fost relatat de presa americană.

Vezi și : Statele Uniunii Europene şi-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenţa artificială

Într-o declarație pentru BBC, Sweeney a spus: “Nu intenționez nicăieri să fac rău. Cred că Swift are câteva cântece bune. Cred în transparență și în informațiile publice”, a spus el.

El a adăugat că a primit scrisoarea de amenințare după ce mass-media a început să analizeze cu atenție amprenta de carbon a lui Swift. În 2022, Swift s-a aflat în fruntea listei celebrităților cu cele mai mari emisii de CO2 ale avioanelor private, potrivit firmei de marketing digital Yard.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tragedie la scăldat. Un băiat de 15 ani a pierit într-un lac din Râșcani

Tragedie la scăldat. Un băiat de 15 ani a pierit într-un lac din Râșcani Un băiat de 15 ani a murit înecat în lacul de...

Dorin Recean face o vizită de lucru în Grecia

Dorin Recean face o vizită de lucru în Grecia Prim-ministrul Dorin Recean întreprinde, în perioada 1-2 iulie, o vizită de lucru la Atena. Șeful Executivului...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

Corturi de prim ajutor au fost instalate în toate sectoarele capitalei

Corturi de prim ajutor au fost instalate în toate sectoarele capitalei Începând de astăzi,  în locurile publice aglomerate din oraș, sunt instalate puncte de prim...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.