Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o ‘călătorie’ muzeală

Publicat:

Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o ‘călătorie’ muzeală

Ţinute, instrumente muzicale şi alte obiecte împrumutate de muziciana americană Taylor Swift vor fi expuse la V&A din Londra în cadrul unei expoziţii temporare de vară, potrivit Reuters.

Intitulată “Taylor Swift | Songbook Trail”, expoziţia este alcătuită din 13 instalaţii răspândite prin galeriile muzeului, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

“Este o călătorie în jurul muzeului”, a declarat curatorul Kate Bailey. “Urmează capitole din cariera lui Taylor Swift şi evidenţiem epocile şi prezentăm obiecte şi haine purtate de Taylor în diferite spaţii din muzeu”.

Traseul gratuit prin galeriile noastre va prezenta creativitatea costumelor, versurilor şi videoclipurilor muzicale ale lui Taylor Swift.

Vor fi expuse obiecte din arhiva personală a lui Taylor – de la cizme de cowboy personalizate la materiale de arhivă inedite.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

“Suntem încântaţi să putem expune la V&A, în această vară, o serie de ţinute emblematice purtate de Taylor Swift, fiecare dintre acestea marcând un capitol din călătoria muzicală a artistei. Cântecele lui Taylor Swift, ca şi obiectele, spun poveşti, pornind adesea de la artă, istorie şi literatură. Sperăm că acest traseu teatral prin muzeu va inspira vizitatorii curioşi să descopere mai multe despre interpretă, creativitatea ei şi obiectele V&A”, spun reprezentanţii muzeului.

“Taylor Swift | Songbook Trail” va putea fi vizitată în galeriile permanente ale V&A South Kensington, de sâmbătă, 27 iulie, până duminică, 8 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice

Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice Céline Dion, care a sosit la Paris marţi, a făcut o...

Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană

Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană Muzicianul şi creatorul de modă american Pharrell Williams va purta flacăra olimpică, vineri, în regiunea pariziană,...

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți Pe 25 iulie curent, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Bălți, Institutul...

Popșoi: Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a R.Moldova în UE

Popșoi: Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a R.Moldova în UE Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a Republicii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.