X

ŢEAPĂ de 12.000 de euro prin metoda ‘Accidentul’

ŢEAPĂ de 12.000 de euro prin metoda ‘Accidentul’

Un bărbat de 59 de ani din Ialoveni a fost victima escrocheriei „ruda implicată în accident”. Acesta a fost sunat de o femeie care plângea și s-a dat drept fiica lui. Escroaca i-a spus bărbatului că a fost implicată într-un accident și că are nevoie de 12 000 de euro. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat la începutul lunii august curent.

Citeşte şi: Demisie-ŞOC în Ucraina! Kuleba pleacă din funcţia de ministru de externe – Stiripesurse.md

ŢEAPĂ de 12.000 de euro prin metoda ‘Accidentul’

„La scurt timp un bărbat necunoscut s-a deplasat în apropierea domiciliul victimei și a preluat suma de 33 600 de lei și 100 de dolari. În urma acțiunilor de urmărire penală și a măsurilor speciale de investigație, efectuate de către Inspectoratul de poliție Ialoveni în comun cu Procuratura raionului Ialoveni, au fost stabiliți și reținuți doi suspecți, ambii cu vârsta de 21 ani, din municipiul Chișinău”, mai precizează oamenii legii.

La domiciliile acestora au fost efectuate percheziții, de unde au fost ridicate mai multe probe. Ambii sunt cercetați penal și pe alte fapte.

La moment cei doi sunt plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă amendă de până la la 67 500 lei sau închisoare de până la cinci ani.

Tags: chisinauIaloveniMetoda 'Accidentul'
Social