X

Teatrele de pe Broadway închise până în mai 2021

Celebrele teatre newyorkeze de pe Broadway vor rămâne închise până la sfârşitul lunii mai din cauza pandemiei de coronavirus, conform unui anunţ făcut vineri de o organizaţia reprezentativă Broadway League, transmite DPA, potrivit agerpres

Organizaţia Broadway League a precizat că vânzările de bilete pentru spectacole sunt suspendate până la data de 30 mai 2021.

Citește și : Regele Harald al V-lea al Norvegiei a fost OPERAT la inimă

Acest anunţ marchează încă o extindere de mai multe luni a măsurilor de închidere a teatrelor de pe Broadway, care şi-au oprit spectacolele de la 12 martie, suportând pierderi de ordinul a milioane de dolari şi trimiţând mii de oameni în şomaj.

“Cu aproape 97.000 de oameni care depind de Broadway pentru a trăi şi cu un impact economic anual asupra New York-ului de 14,8 miliarde de dolari, membrii noştri sunt hotărâţi să redeschidă imediat ce condiţiile vor permite acest lucru”, a declarat preşedintele organizaţiei Broadway League, Charlotte St Martin, într-un comunicat de presă.

“Colaborăm neobosiţi cu mai mulţi parteneri pentru a susţine industria odată ce vom ridica din nou cortinele”, a adăugat ea.

Alte instituţii culturale newyorkeze se confruntă cu situaţii similare, Opera Metropolitană anunţând recent că va rămâne închisă până în septembrie 2021. Mai multe muzee, printre care Muzeul Metropolitan de Artă şi Muzeul de Artă Modernă, s-au redeschis recent la capacitate redusă, după mai mult de 5 luni în care au rămas închise.

Vezi și : Israelul este PÂRJOLIT de mai multe incendii de vegetație (VIDEO). Zeci de locuințe au fost evacuate în grabă!

New York-ul a fost epicentrul pandemiei de coronavirus din SUA în cursul primăverii.

Tags: Broadwaycoronavirusnew yorkpandemieSUA
Categorii: Știrile zilei