Tentaculele mafiei siciliene, decapitate în Germania

Publicat:

Patru presupuşi membri ai mafiei siciliene au fost arestaţi în oraşele germane Koln şi Mannheim pentru că au traficat droguri din Germania în Italia, a anunţat joi Guardia di Finanza italiană, potrivit DPA, transmite agerpres.

Suspecţii făceau parte dintr-o ‘celulă germană’ a clanului Rinzivillo, care aparţine mafiei siciliene, şi obişnuiau să vândă droguri provenite din Germania la Roma şi în Sicilia, conform poliţiei italiene.


Citește și: Un individ a vrut să atace Casa Albă cu o rachetă antitanc, grenade şi arme de foc. FBI a intrat pe fir!

Guardia di Finanza a mai făcut o arestare în Italia şi a emis noi mandate de arestare pentru cinci suspecţi care se aflau deja în arest preventiv sau în arest la domiciliu în Italia pentru fapte asemănătoare.

În plus, în Italia şi Germania are loc o operaţiune de căutare pentru prinderea unui al 11-lea suspect pentru care a fost emis mandat de arestare, a declarat pentru DPA un locotenent colonel al Guardia di Finanza, Giuseppe Florestano Di Noi.

Procurori antimafia din Roma şi din oraşul sicilian Caltanissetta au emis mandatele de arestare, iar reţinerile au fost executate cu ajutorul poliţiei germane.

Citește și: ‘El Chapo’ ar fi cumpărat prietenia unui fost vicepreședinte columbian

Guardia di Finanza a precizat că în Germania traficanţii au avut contacte cu infractori turci şi cu mafioţi ‘Ndrangheta, inclusiv unul – Antonio Strangio – care a fost arestat în apropiere de Duisburg în decembrie 2017.

Autorităţile italiene au avertizat de mult timp că grupări mafiote precum Cosa Nostra din Sicilia şi ‘Ndrangheta din Calabria s-au extins substanţial în Germania.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Budapesta afirmă că vizita ministrului de externe german a fost anulată din motive tehnice, nu politice

Budapesta afirmă că vizita ministrului de externe german a fost anulată din motive tehnice, nu politice Ungaria a anulat o întâlnire a şefului diplomaţiei de...

Un al doilea mandat al lui Trump, elefantul din încăpere la summitul NATO din Washington

Un al doilea mandat al lui Trump, elefantul din încăpere la summitul NATO din Washington Războiul din Ucraina a revitalizat mai mult ca oricând NATO,...

Putin l-a felicitat pe noul preşedinte reformist iranian şi se aşteaptă la o consolidare a relaţiilor

Putin l-a felicitat pe noul preşedinte reformist iranian şi se aşteaptă la o consolidare a relaţiilor Preşedintele rus Vladimir Putin i-a transmis ''felicitări sincere'' noului preşedinte...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.