Tentativă de ASASINARE a preşedintelui din Madagascar! Doi francezi au fost arestaţi

Publicat:

Parchetul din Madagascar a anunţat că a dejucat o tentativă de asasinat a preşedintelui Andry Rajoelina şi a arestat mai multe persoane “străine şi din Madagascar”, relatează AFP, potrivit agerpres.

Printre persoanele arestate marţi se numără doi francezi, a anunţat o sursă diplomatică.


Citeşte şi: O luare de ostatici s-a încheiat după nouă ore şi cu o livrare mare de pizza

“Mai mulţi cetăţeni străini şi din Madagascar au fost arestaţi marţi ca parte a unei investigaţii privind punerea în pericol a siguranţei statului”, a declarat miercuri seara procurorul general Berthine Razafiarivony pentru jurnalişti.

“Conform dovezilor materiale aflate în posesia noastră, aceşti indivizi au conceput un plan pentru eliminarea şi neutralizarea mai multor personalităţi din Madagascar, între care şi şeful statului”, a mai spus procurorul.

Citeşte şi: CUTREMUR puternic în Panama

“În acest stadiu al anchetei, care continuă, parchetul general se asigură că va fi făcută lumină în acest caz”, a adăugat ea.

În timpul evenimentelor organizate cu ocazia sărbătoririi independenţei Madagascarului, pe 26 iunie, jandarmeria a anunţat că a dejucat o tentativă de asasinat a secretarului de stat responsabil cu jandarmeria, mâna dreaptă a preşedintelui, generalul Richard Ravalomanana.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trei treceri ilegale ale frontierei în ultimele 24 de ore; Peste 20 de străini nu au fost lăsați să intre în RM

Trei treceri ilegale ale frontierei în ultimele 24 de ore; Peste 20 de străini nu au fost lăsați să intre în RM În punctele de...

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: ‘Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili’

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: 'Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili' Federația Rusă caută și, de multe ori, reușește să...

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.