X

Terminalul celui mai mare aeroport din New York este închis după o defecțiune electrică

Terminalul celui mai mare aeroport din New York este închis începând de joi după o defecțiune electrică, potrivit CNN , informează mediafax.

Terminalul internațional al Aeroportului Internațional John F. Kennedy din New York rămâne închis și vineri „din cauza unor probleme electrice”, se arată într-un mesaj al aeroportului, publicat joi pe Twitter.

Citește și : Kievul rămâne ferm: Rusia trebuie să-şi retragă trupele de pe teritoriul Ucrainei înainte să înceapă negocierile

„Călătorii ar trebui să verifice cu transportatorii lor statutul zborurilor înainte de a veni la aeroport”, scrie în mesaj.

Întreruperea de la Terminalul 1 a fost cauzată de o defecțiune la un panou electric care a provocat un „mic incendiu izolat în timpul nopții, care a fost imediat stins”, a explicat Autoritatea Portuară din New York și New Jersey într-un comunicat.

Alte terminale sunt folosite pentru a găzdui zborurile afectate, iar călătorii ar trebui să verifice cu companiile aeriene pentru a afla situația zborurilor, a precizat Autoritatea Portuară.

Citește și : Moscova confirmă numirile recente în fruntea districtelor militare ale Federaţiei Ruse

„Întreruperea curentului electric are în prezent un impact asupra capacității terminalului de a accepta zboruri de intrare și ieșire”, se mai arată în comunicat.

Tags: Autoritatea PortuarăJohn F. Kennedynew yorkterminal
Categorii: Știrile zilei