X

‘Termoelectrica’ a lansat concursul pentru funcția de director general

Termoelectrica‘ a lansat concursul pentru funcția de director general

„Termoelectrica” a lansat concursul pentru funcția de director general al întreprinderii, care urmează a fi contractat pentru o perioadă de 5 ani.

Potrivit Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului, candidații trebuie să aibă studii superioare și o experiență de cel puțin 10 ani în domeniul economic, financiar, energetic, tehnic sau juridic. De asemenea, trebuie să cunoască la nivel avansat limba română, să aibă o experiență de minim 3 ani în funcție de conducere și să nu aibă interdicția de a ocupa o funcție publică. La concurs nu pot fi admiși membrii Consiliului societății, Comitetului de Audit, Comisiei de Cenzori sau membrul Comisiei de selectare ale S.A. „Termoelectrica”, potrivit radiomoldova.md.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Dosarul de participare la concurs trebuie să conțină cel puțin o scrisoare de motivare și viziune privind dezvoltarea S.A. „Termoelectrica, în contextul liberalizării pieței gazelor naturale de la 1 ianuarie 2025 și măsurile ce urmează a fi întreprinse pentru modernizarea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din Republica Moldova. De asemenea, candidații trebuie să prezinte referințe profesionale sau scrisori de recomandare, copiile actelor de studii și a buletinului de identitate, cazierul judiciar sau declarație pe proprie răspundere privind lipsa antecedentelor penale.

Dosarele pot fi depuse fizic, la sediul Societății: mun. Chișinău str. Tudor Vladimirescu 6, et. 4, Anticamera, în zilele de lucru în intervalul orelor 08:30 – 12:00 și 13:00 – 16:30 sau la adresa electronică oboznii.denis@termoelectrica.md, cu aplicarea semnăturii electronice autorizate în Republica Moldova.

Data-limită de depunere a dosarelor – 12 septembrie 2024, ora 16.30 (Chișinău).

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Tags: concursdirector generalTermoelectrica
Economie