Thailanda: Un bărbat şi-a ucis şase membri ai familiei în noaptea de Revelion

Publicat:

Un bărbat thailandez a împuşcat fatal şase membri ai familiei sale, inclusiv pe cei doi copii ai săi pentru ca apoi să se sinucidă după o petrecere de Revelion, scrie Reuters, potrivit news.ro.

Suscheep Sornsung, în vârstă de 41 de ani, a venit acasă de la petrecere şi a început să se certe cu familia sa înainte să deschidă focul, a informat poliţia. Incidentul a avut loc în provincia Chumphon.


Citește și : Purtătoarea de cuvânt a Pentagonului a demisionat

Printre victime se află fiica sa de şase ani şi un copil de nouă ani, precum şi alţi doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 47 şi 71 de ani, membri ai familiei soţiei lui Sucheep, care a supravieţuit atacului. Un bărbat a fost rănit.

„Suspectul a mers la o petrecere cu prietenii săi iar apoi s-a dus să viziteze familia soţiei sale. Acolo a izbucnit o ceartă pentru ca apoi el să îi împuşte”, a declarat generalul major al poliţiei Saharat Saksilapachai.

„Conform martorilor, bărbatul nu băuse excesiv şi suspectăm că această furie a venit de la probleme mai vechi cu familia soţiei”, a afirmat Saharat.

Poliţia a informat că Sucheep avea dosar penal pentru infracţiuni în legătură cu narcotice şi a fost închis în trecut însă nu are un istoric de violenţă domestică.

Citește și : Opt răniți, în urma unui presupus atac terorist cu vehiculul la Tokyo

Thailanda are o rată mare a persoanelor care deţin arme şi de decese cauzate de focuri de armă, însă atacurile în masă sunt rare.

Conform unor date din 2016 ale Universităţii Washington, Thailanda are cea mai mare rată a deceselor cauzate de arme din 10 ţări din Asia. Este cu 50% mai mare decât cea din Filipine, ocupanta poziţiei secunde în listă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.