Thales confirmă că hackerii au publicat date referitoare la grup pe dark web

Publicat:

Grupul francez de apărare şi tehnologie Thales a confirmat că date referitoare la grup au fost publicate pe ”platforma de publicare” a grupului de hackeri LockBit 3.0, confirmând informaţii din presă, transmite Reuters, scrie news.ro .

Datele au fost publicate pe 10 noiembrie, a spus Thales, care oferă tehnologii avansate în apărare, aeronautică, spaţiu, transport şi securitate digitală.


Citește și : Cel puţin 330 de persoane au fost ucise în protestele din Iran din ultimele peste două luni

”În acest stadiu, Thales este capabil să confirme că nu a existat nicio intruziune în sistemele sale IT”, a adăugat acesta. A spus că în prezent atacul nu are niciun impact asupra operaţiunilor sale.

Experţii grupului au identificat una dintre cele două surse probabile ale furtului de date şi continuă să o investigheze pe a doua, se arată în comunicat.

De asemenea, Thales lucrează pentru a minimiza impactul potenţial.

Citește și : Rusia interzice intrarea pe teritoriul său a celor doi fraţi şi surorii lui Biden ca reacţie la sancţiuni

Grupul a declarat marţi că a deschis o investigaţie internă şi a informat agenţia naţională de securitate cibernetică ANSSI.

Thales a declarat săptămâna aceasta că grupul de extorcare şi ransomware, vorbitor de limbă rusă, a susţinut că i-a furat unele dintre date, urmând să le publice pe 7 noiembrie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor

Elveţianul care şi-a ucis soţia moldoveancă va fi trimis în spatele gratiilor Elvețian de origine turcă care acum doi ani și-a ucis cu deosebită cruzime...

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă Remiterile personale primite de rezidenții Republicii Moldova în trimestrul I 2024 au scăzut cu 6,5% comparativ cu aceeași...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.