The Cure anunţă lansarea unui nou album, primul după 16 ani

Publicat:

The Cure anunţă lansarea unui nou album, primul după 16 ani

Trupa The Cure a anunţat lansarea unui nou album la 1 noiembrie. Albumul, primul după “4:13 Dream” din 2008, este intitulat “Songs of a lost world”.

Pentru a-şi informa fanii cu privire la acest eveniment major, trupa lui Robert Smith a trimis toată săptămâna cărţi poştale negre pe care scria „Songs of a lost world” şi o dată, 1 noiembrie 2024. De asemenea, au pus un afiş în faţa pub-ului The Railway din Crawley, potrivit stiripesurse.


Citește și: Maia Sandu vrea ca familiile moldovenilor să rămână în ţară

Au ales acest pub dintr-un orăşel din West Sussex, între Londra şi Brighton, pentru că este locul în care au susţinut primul lor concert, în 1978. Crawley este oraşul natal al membrilor trupei.

Un alt indiciu pentru fani, trupa şi-a modificat profilul de pe reţelele de socializare pentru a adopta un nou logo, de asemenea cu un fundal negru. Site-ul oficial al formaţiei a adoptat, de asemenea, acest nou aspect.

Încă din 2020, Robert Smith vorbea despre două albume, unul cu trupa, celălalt un efort solo realizat în timpul lockdown-ului.

Fanii aşteaptă “Songs of a lost world” de peste doi ani. Robert Smith l-a anunţat încă din martie 2022, într-un interviu acordat cu ocazia NME Awards, spunând că lucrează la două albume. Primul, “Songs of a lost world”, urma să fie lansat în septembrie 2022.

Citește și: România, cel mai mare exportator de cereale din UE în primele luni ale sezonului 2024/25

De atunci, trupa a dezvăluit mai multe piese inedite în timpul turneului “Shows of a lost world” din 2023, printre care “Alone”, “Endsong”, “Nothing Is Forever” şi “I Can Never Say Goodbye”.

Trupa britanică The Cure, care a devenit cunoscută la sfârşitul anilor 1970 cu “Boys don’t cry”, a lansat 13 albume de studio în decurs de 30 de ani, inclusiv hituri precum “Lullaby”, “Close to me”, “Friday I’m in love”, “A Forest” şi “Just Like Heaven”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

‘Yellowstone’ revine din 14 noiembrie pe SkyShowtime

'Yellowstone' revine din 14 noiembrie pe SkyShowtime "Yellowstone" revine din 14 noiembrie pe SkyShowtime. Sezoanele 1-5 ale serialului de succes sunt disponibile în prezent pe...

Real Madrid suspendă concertele pe arena Santiago Bernabeu din cauza zgomotului

Real Madrid suspendă concertele pe arena Santiago Bernabeu din cauza zgomotului Real Madrid a decis să „reprogrameze provizoriu” viitoarele concerte de pe stadionul său Santiago...

Ministrul de Externe al Lituaniei vine la Chișinău. Ce subiecte sunt pe agendă

Ministrul de Externe al Lituaniei vine la Chișinău. Ce subiecte sunt pe agendă Ministrul afacerilor externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis, vine într-o vizită la Chișinău,...

Peste 70.000 de postări TikTok folosesc înregistrări naziste (documentare Sky News)

Peste 70.000 de postări TikTok folosesc înregistrări naziste (documentare Sky News) Postările care folosesc sunete provenind din înregistrări legate de cultura nazistă au fost apreciate...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.