The Jacksons vor sărbători 50 de ani de activitate printr-un concert inedit în Chile

Publicat:

Legendara trupă americană The Jacksons va susţine un concert inedit anul viitor în Chile, la sfârşitul lunii martie, cu prilejul sărbătoririi a 50 de ani de la înfiinţare, au anunţat luni producătorii spectacolului citaţi de EFE, potrivit agerpres.

Pentru prima oară de la înfiinţarea lor, The Jacksons vor ajunge în această ţară australă pentru a-şi delecta fanii cu un spectacol, la 23 martie, la teatrul Caupolicán, din Santiago de Chile, deşi va fi vorba doar de patru nu de cinci membri, cum erau cunoscuţi iniţial, ca urmare a absenţei regretatului Michael Jackson (1958-2009), a asigurat producătoarea, The FanLab.


Fraţii “regelui pop” vor cânta marile hituri ale trupei, numită iniţial The Jackson 5, precum ‘ABC’ (1970), ‘I’ll be there’ (1970) şi emblematicul ‘I want you back’ (1969), primul lor “number 1”.

The Jacksons este considerată precursorea aşa numitelor “boy bands”, sau trupe de băieţi, cu o influenţă istorică asupra unor trupe ca Backstreet Boys, New Kids On The Block sau One Direction.

În 2012, componenţii iniţiali, fraţii Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon Jackson s-au reunit pentru a readuce pe scenă The Jacksons şi a cânta din nou muzica lor.

Anul viitor, se va putea vedea în premieră acest spectacol live în Chile, prin care se va recupera magia şi esenţa acelor minunaţi ani, emblematici pentru muzica pop, soul, funk şi R&B.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.