‘The Super Mario Bros. Movie’, pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Publicat:

Filmul de animaţie “The Super Mario Bros. Movie” a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american în weekendul în care o parte a lumii a celebrat Paştele, o performanţă care s-ar putea înscrie printre cele mai bune ale anului, informează AFP, potrivit agerpres.

Filmul de animaţie produs de Universal, Nintendo şi Illumination Studios a obţinut încasări de 146,4 de milioane de dolari în primul său weekend în cinematografe, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations.


Citeşte şi: Mesajul Papei Francisc de Paște: încetați conflictul și vărsarea de sânge – Black News

În acest lungmetraj, Mario şi fratele său Luigi se luptă cu maleficul Bowser în Regatul Ciupercilor. Iar în cinematografele din SUA şi Canada, “cifrele sunt senzaţionale”, susţine expertul David Gross de la Franchise Entertainment Research.

Potrivit acestuia, succesul filmului se explică prin faptul că acesta se adresează unui public foarte diferit: copii, dar şi adulţi nostalgici după cel mai cunoscut erou din istoria jocurilor video.

Instalatorul cu salopetă şi mustaţă devansează astfel cel de-al patrulea episod din saga “John Wick’, “John Wick: Chapter 4”, în care Keanu Reeves îşi reia rolul unui asasin care luptă împotriva unei organizaţii criminale internaţionale, aflat la mare distanţă pe locul al doilea al clasamentului, cu încasări de 14,6 milioane de dolari.

Pe locul al treilea, în cădere două locuri, se situează filmul de acţiune “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, aflat în fruntea clasamentului la sfârşitul săptămânii trecute. Mult-aşteptata adaptare cinematografică a unui popular joc role-playing, cu Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant şi Rege-Jean Page (starul din serialul “Bridgerton”) în distribuţie, a obţinut încasări de doar 14,5 milioane de dolari.

Citeşte şi: Paranoia lui Vladimir Putin: se teme că va fi asasinat, are o rețea secretă de trenuri și locuiește în reședințe-buncăr – Black News

Cel mai recent film al lui Ben Affleck, “Air”, care spune povestea originilor pantofilor Nike inspiraţi de legenda NBA Michael Jordan, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări 14,4 milioane de dolari, “un scor foarte bun” pentru un film din această categorie, potrivit expertului David Gross.

Noua producţie din saga “Scream”, “Scream VI”, cu o distribuţie din care fac parte actriţele Courteney Cox şi Jenna Ortega, vedeta din “Wednesday”, a ajuns pe locul al cincilea în America de Nord, cu încasări de 3,3 milioane de dolari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat ‘fără rușine’ pe secretarul general al ONU

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat 'fără rușine' pe secretarul general al ONU Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a acuzat vineri Israelul că l-a atacat...

Judocanul Vadim Ghimbovschi a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial U21

Judocanul Vadim Ghimbovschi a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial U21 Judocanul Vadim Ghimbovschi (90 kg) a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial...

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene Fostul preşedinte Donald Trump a sugerat vineri că Israelul ar trebui să lovească instalaţiile...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.