Tiger Woods este acuzat de hărţuire sexuală

Publicat:

Erica Herman, fosta parteneră a starului golfului profesionist Tiger Woods, l-a dat în judecată pe fostul său partener pentru o presupusă hărţuire sexuală, potrivit unui dosar al instanţei prezentat de avocatul femeii în Florida, conform presei americane, citată de agenţia EFE, potrivit agerpres.

Acest proces reprezintă un nou pas în disputa dintre Woods şi fosta sa parteneră, care continuă în faţa autorităţilor judiciare din Florida.


Citeşte şi: Americanii ‘s-au prins’: ‘Este foarte improbabil ca Rusia să-şi folosească armele nucleare!’ – Black News

Conform presei, fosta iubită a jucătorului american de golf, cu care acesta a avut o relaţie de peste şase ani, a intentat în luna martie proces împotriva acestuia pentru a obţine despăgubiri de mai multe milioane de dolari şi pentru a anula un acord de confidenţialitate pe care, conform declaraţiei femeii, acesta ar fi obligat-o să-l semneze la începutul relaţiei lor, în 2017.

Postul CNN, care relata că a avut acces la dosar, a detaliat că sportivul a decis să intre într-o relaţie sexuală cu angajata sa de la acea vreme, iar apoi a obligat-o să semneze un contract de confidenţialitate în acest sens, în caz contrar urmând să fie concediată.

Herman era angajata unui restaurant din sudul Floridei, “The Woods Jupiter”, proprietatea sportivului.

Citeşte şi: Medvedev cere asasinarea lui Volodimir Zelenski – Black News

Woods, în vârstă de 47 de ani, are în palmares 82 de victorii în circuitul profesionist de golf (PGA), dintre care 15 trofee majore.

Grav rănit la un picior într-un accident rutier produs în februarie 2021, Tiger Woods a jucat din nou abia anul trecut, la Mastersul de la Augusta, unde s-a clasat pe locul 47.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.