TikTokerul Dima White, plasat în arest preventiv pentru 20 de zile

Publicat:

TikTokerul Dima White a fost plasat în arest preventiv pentru 20 de zile în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, potrivit Știri.md .

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către purtătorul de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur, care a menționat că acuzatul nu își recunoaște vina și refuză să coopereze cu oamenii legii.


Citește și : Grav accident la ieşirea din Chişinău

Numele TikTokerului a fost făcut public de către presa din țară și de peste Prut, iar despre acesta s-a discutat anterior și la o ședință a Parlamentului.

Știri.md amintește că ieri, 17 iulie, TikTokerul a fost reținut de oamenii legii după ce a filmat o minoră în scene indecente.

Inculpatul publica astfel de scene cu caracter sexual pe platformele de Internet pe care are audiențe semnificative – TikTok, Telegram, Instagram – de peste jumătate de milion de abonați.

La solicitarea procurorului PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus plasarea acestuia în arest preventiv pentru 20 de zile, în vederea desfășurării obiective a investigațiilor.

Citeşte şi: Oficial român: Nu vorbim cu Mitropolia Moldovei, iar sprijinul pentru Mitropolia Basarabiei nu este politic

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

La Chișinău a fost sărbătorită Ziua Imnului Național al României

La Chișinău a fost sărbătorită Ziua Imnului Național al României România marchează astăzi Ziua Imnului Național! Pentru a doua oară și la Chișinău a fost...

Trei membri ai unei grupări infracționale, reținuți pentru șantaj. Doi sunt deținuți

Trei membri ai unei grupări infracționale, reținuți pentru șantaj. Doi sunt deținuți Trei membri ai unei grupări infracționale, cu vârstele cuprinse între 21 și 28...

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, acuzat că a călcat strâmb

Episcopul de Bălţi şi Făleşti, acuzat că a călcat strâmb Episcopul de Bălţi şi Făleşti, apropiat al Moscovei, ar avea un fiu, născut dintr-o relaţie...

Moldova atrage atenția internațională în revista Wanderlust

Moldova atrage atenția internațională în revista Wanderlust Moldova – destinație turistică încă nedescoperită a Europei – atrage atenția internațională printr-un articol de 7 pagini publicat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.