Tinerii care au negociat salarii mai mari cu ajutorul ChatGPT: „Sunt impresionată”

Publicat:

Tinerii care au negociat salarii mai mari cu ajutorul ChatGPT: „Sunt impresionată”

Tinerii din Generația Z nu au nicio problemă în a-și gestiona problemele de la locul de muncă ajutându-se de programele bazate pe inteligență artificială, scrie adevarul.ro.

Fie că este vorba despre confruntarea cu un coleg mai în vârstă sau de a cere părintelui să îi fie alături la interviurile de angajare, cei care au în jurul vârstei de douăzeci de ani fac tot ce le stă în putință pentru a primi ajutor în muncă, inclusiv apelarea la AI pentru a obține o creștere salarială, scrie The New York Post.


Am folosit ChatGPT pentru a mă ajuta să îmi fac CV-ul, scrisoarea de intenție,” spune o creatoare de conținut cunoscută ca @SonrisaScents într-o postare pe TikTok în care povestește despre experiența sa.

Acum lucrez de acasă, am primit o creștere salarială mare, program flexibil și beneficii incredibile“, a continuat aceasta.

O altă persoană din Generația Z a împărtășit o postare detaliind cum a folosit sistemul AI pentru a primi sfaturi ca să obțină o creștere salarială de până la 60.000 de dolari pe an.

Nu m-am putut abține, am folosit din nou AI-ul să mă ajute cu o negociere salarială,” a spus tânăra. “Sunt impresionată.”

Un raport din februarie 2024 comandat de Handshake, o platformă de căutare a locurilor de muncă pentru studenți, a descoperit că 50% din cei care au absolvit anul acesta planifică să își dezvolte noi abilități în contextul apariției inteligenței artificiale generative precum ChatGPT și DALL-E.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit...

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.