Țipete la prima ședință CMC. Consilierii folosesc megafonul: „Arătați ridicol!”

Publicat:

Țipete la prima ședință CMC. Consilierii folosesc megafonul: „Arătați ridicol!”

După mai multe încercări eșuate, consilierii PAS din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) au reușit să convoace ședința consiliului local.

Citește și: Tarifele la energia electrică ar putea să crească


La ședință, s-au prezentat aleși locali din partea tuturor formațiunilor politice reprezentate în CMC, inclusiv din partea MAN-ului primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Le ședință s-au prezentat și mai mulți chișinăuieni, care au cerut finanțarea grupelor cu program prelungit pentru copiii din clasele primare și remunerarea asistenților sociali personali.

Scandalul între aleși locali a început înainte de examinarea vreo unei chestiuni.

Pentru că nu i s-a permis să facă comentarii, consiliera PAS, Zinaida Popa, a ieșit la tribuna centrală, iar ca să fie auzită a folosit megafonul.

Președintele de ședință al CMC, Cornel Pântea, i-a cerut Zinaidei Popa să-și ocupe locul în sală și să nu facă „populism”. Aceasta cerea audierea primarului general Ion Ceban.

„Sunteți frumoasă, eleganta si deșteaptă, dar vă rog să luați loc în sală.   Arătați foarte ridicol în această situație. Vă spun, că potrivit legii, se interzice blocarea tribunei centrale”, a spus Pântea.

Consilierii MAN și-au acuzat colegii din PAS că organizează un „show politic”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate

Reducerea consumului de carne procesată ar putea avea beneficii semnificative pentru sănătate Reducerea consumului de carne procesată cu aproximativ o treime ar putea preveni peste...

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de ‘agățat’

Cum a distrus Generația Z flirtul. Mesajele pe rețelele de socializare, noua metodă de 'agățat' Nici flirtul nu mai este ce era cândva. În era...

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Dorin Recean,întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Cooperarea moldo-comunitară în vederea consolidării sistemului național de sănătate, precum și evoluțiile pe...

Maia Sandu, întrevedere cu comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară

Maia Sandu, întrevedere cu comisara europeană pentru sănătate și siguranță alimentară Președinta Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Stella Kyriakides, comisara europeană pentru...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.