X

Toate cele patru echipe din Moldova vor evolua în turul 2 al cupelor europene

Toate cele patru echipe din Moldova vor evolua în turul 2 al cupelor europene

Toate cele patru echipe din Moldova și-au asigurat locul în turul 2 al competițiilor europene, oferind o nouă oportunitate pentru a se manifesta pe scena internațională.

Astfel, campioana Moldovei, FC Petrocub, va întâlni în deplasare echipa cipriotă APOEL Nicosia, în turul 2 al Ligii Campionilor. Meciurile sunt programate pentru 23 iulie (tur) și 30 iulie (retur). Petrocub a învins echipa Ordabasy (Kazakhstan) în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Partida de pe stadionul Zimbru din Chișinău s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru leii din Hîncești. În meciul tur, pe tabela de marcaj a fost fixat scorul de 0:0.

Sheriff Tiraspol se va confrunta cu FC Elfsborg (Suedia) în turul doi preliminar al Ligii Europei. Meciurile vor avea loc pe 25 iulie la Tiraspol și 1 august (retur). Sheriff Tiraspol a învins echipa Zira (Azerbaidjan) în meciurile din turul 1 preliminar al Ligii Europei. Partida de pe stadionul Dalga din Baku s-a încheiat cu scorul de 2-1 (după timpul regulamentar și prelungiri) și cu 5-4 la loviturile de departajare pentru tiraspoleni. În meciul tur, Sheriff a cedat cu un rezultat de 1-0.

Citește și: O gimnastă ratează Jocurile Olimpice de la Paris pentru că a fumat și a băut alcool

Milsami va juca împotriva echipei Astana din Kazahstan în turul 2 al Ligii Conferinței. Prima confruntare va avea loc pe 25 iulie (tur) la Orhei, urmată de returul din 1 august. „Vulturii roșii” s-au impus în duelul cu Torpedo Zhodino (Belarus) în turul 1 preliminar al Ligii Conferinței. Meciul de la Orhei s-a încheiat cu un scor alb, 0:0. În meciul tur, orheienii s-a impus cu un rezultat de 4-2.

Zimbru Chișinău revine în Cupele Europene, fiind pregătită să înfrunte FC Ararat (Armenia) în turul 2 de calificare al UEFA Conference League. Prima confruntare va avea loc pe 25 iulie, începând cu ora 19:45, pe Stadionul Zimbru din Chișinău, iar returul pe 1 august. Zimbru s-a calificat direct în turul 2 al competiției datorită coeficientului Moldovei în clasamentul UEFA pentru cluburi.

Tags: cupele europeneechipeFC Petrocub
Sport