X

Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson, victime ale hoţilor în Los Angeles

Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson, victime ale hoţilor în Los Angeles

Hoţii au pătruns în proprietatea din Los Angeles a lui Tom Hanks şi a soţiei sale, actriţa americană Rita Wilson, în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit autorităţilor, care au dezvăluit informaţia pentru ABC News luni, spărgătorii au intrat în casa de oaspeţi a cuplului, fără a pătrunde în reşedinţa principală.

Cuplul de vedete nu era acasă în acel moment. ABC 7 adaugă că, potrivit anchetatorilor, infractorii probabil nu ştiau cine deţine proprietatea. Detaliile despre pradă nu au fost făcute publice – şi deocamdată nu au fost făcute arestări, potrivit stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Autorităţile suspectează că această spargere are legătură cu alte infracţiuni similare comise în ultimii ani la reşedinţe de lux din sudul Californiei.

Site-ul TMZ, primul care a relatat ştirea, susţine că hoţii au spart o fereastră sau o uşă de sticlă pentru a intra în casa de oaspeţi şi că alarma care s-a declanşat nu a fost suficientă pentru a-i speria.

Tom Hanks şi Rita Wilson s-au căsătorit în 1988. Actorul din „Green Line” şi actriţa din „Asteroid City” au avut împreună doi fii, Chet şi Truman. Tom Hanks are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, Colin şi Elizabeth.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Tags: los angelesRita WilsonTom Hanks
Diverse