Toţi cei 20 de pasageri ai unui autobuz luaţi ostatici în vestul Ucrainei au fost eliberaţi

Publicat:

Toţi cei 20 de pasageri ai unui autobuz luaţi ostatici marţi de un bărbat înarmat la Luţk, în vestul Ucrainei, au fost eliberaţi, a anunţat poliţia ucraineană, relatează AFP, potrivit agerpres.

”Toţi ostaticii au fost eliberaţi!”, a anunţat pe Facebook viceministrul de interne ucrainean, Anton Hratcenko. Autorul atacului s-a predat poliţiei, a precizat o sursă a poliţiei ucrainene.


Citește și : Germania denunţă ‘provocările’ Turciei în estul Mediteranei

Un bărbat a luat ostatici aproximativ 20 de persoane aflate într-un autobuz în centrul oraşului Luţk, a anunţat marţi poliţia locală, citată de Reuters şi AFP.

Bărbatul, ale cărui revendicări nu se cunosc deocamdată, a anunţat că are asupra sa explozibili şi arme. Forţele de ordine desfăşurate în piaţa Teatrului din Luţk au blocat centrul oraşului.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a scris pe Facebook că ”au fost auzite focuri de armă, iar autobuzul a fost avariat”.

Citește și : Condiţionarea fondurilor europene de statul de drept rămâne deschisă după summitul UE

Viceministrul de interne ucrainean Anton Hratcenko a scris pe Facebook că autorul luării de ostatici s-a prezentat sub numele de Maxim Plohoi, fără a preciza care sunt revendicările sau motivaţiile acestuia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.