X

Trafic aglomerat înainte de sărbători la vămile cu România și Ucraina

Trafic aglomerat înainte de sărbători la vămile cu România și Ucraina

La vămile cu România și Ucraina se atestă, la această oră, trafic intensiv de mașini. Cozile s-au format la Leușeni, Sculeni și Palanca. În acest context, oamenii legii îndeamnă călătorii, să opteze pentru trecerea frontierei prin toate posturile vamale. 

„Stimați călători, vă îndemnăm să optați pentru traversare prin toate posturilor vamale de frontieră, în scopul minimizării timpilor de traversare a frontierei de stat. Astăzi, rămân a fi cele mai aglomerate posturi vamale de frontieră pentru persoanele fizice Leușeni, Sculeni și Palanca. În acest context, Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră îndeamnă călătorii, din timp să se informeze și să aleagă și alte puncte de trecere din proximitate.”

Citește și Doi ucraineni, prinși cu drona în timp ce se deplasau ilegal în Moldova

Astfel, pe linia postului vamal de frontieră (PVFI) Leușeni-Albița este PVFI Leova-Bumbăta, cu un program de muncă pe timp de zi (08:00 – 20:00) sau PVFI Cahul-Oancea, în apropierea PVFI Sculeni este PVFI Costești-Stânca, un alt post vamal prin care puteți traversa este PVFI Lipcani – Rădăuți Prut, iar în proxima PVFI comun Palanca-Maiaki-Udobnoe se află PVFI Tudora-Starokazacie.

Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră precizează că în prezent sunt funcționale cu România 8 posturi vamale de frontieră, iar cu Ucraina – 28 de posturi vamale de frontieră.

Tags: poliţia de frontierăsarbatoriServiciul Vamal
Social