X

Trafic de droguri pe Telegram! Doi bărbaţi au fost arestaţi

Trafic de droguri pe Telegram! Doi bărbaţi au fost arestaţi

Oamenii legii au deconspirat activitatea infracțională a doi bărbați de 30 de ani, suspectați de vânzarea substanțelor narcotice prin intermediul aplicației Telegram.

Citeşte şi: Netanyahu: ”Iranul a comis o greşeală gravă şi va plăti preţul pentru asta” – Stiripesurse.md

În urma măsurilor speciale de investigație şi a acţiunilor de urmărire penală, oamenii legii au stabilit că suspecții procurau droguri de diferite tipuri, prin intermediul aplicaţiei „Telegram”, iar altele de către consumatorii finali şi diferiţi intermediari prin metoda tranzacţiilor prin rețelele de plăţi electronice. Apoi banii erau transferaţi pe alte conturi curente înregistrate în băncile comerciale din Republica Moldova pe numele persoanelor interpuse.

Trafic de droguri pe Telegram! Doi bărbaţi au fost arestaţi

În timpul percheziției la domiciliile suspecților din municipiul Chișinău a fost ridicat un laborator improvizat de creștere a drogurilor, obiecte destinate pentru consumul de droguri, ghivece cu plante de cannabis  și telefoane mobile.

Bărbații au fost reținuți pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare persona culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

În continuare se întreprind acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane implicate în acest caz.

Tags: telegramtrafic de droguri
Social