X

Trafic intens la trei puncte de trecere a frontierei de stat

Poliția de Frontieră informează că, la această oră, în trei puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează trafic intensiv. Zeci de mașini așteaptă pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Potrivit unui anunț al Poliției de Frontieră, la PTF Leușeni-Albița se înregistrează o creștere a valorilor de trafic de transport pe sensul de ieșire din R. Moldova, transmite Știri.md.

Citește și : LOVITURĂ de TEATRU! Un general ucrainean a fost condamnat pentru înaltă trădare

Astfel, oamenii legii întreprind măsuri speciale pentru a degaja circulația și menține timpii de așteptare rezonabili.

În acest sens, polițiștii de frontieră recomandă călătorilor să aleagă din timp PTF Leova – Bumbăta, care s-a deschis de la ora 08:00 și este funcțional până la ora 20:00.

Totodată la PTF Cahul se înregistrează trafic intensiv pe direcția ieșire din R. Moldova. Astfel se autorizează trecerea frontierei pe mai multe artere de control, inclusiv aplicat Reversul – fluxul orientat pe două benzi ale părții opuse de deplasare.

La PTF Sculeni se majorează fluxul pe direcția ieșire din R. Moldova. În acest sens polițiștii de frontieră și vameșii lucrează în regim sporit.

Citește și : Șeful Termoelectrica, despre faptul că ar fi omul Kremlinului: Mă face puțin să zâmbesc

De asemenea la PTF Costești se înregistrează flux normal la această oră, însă în creștere. Astfel oamenii legii lucrează la capacitate maximă pentru a nu permite formarea rândurilor.

 

Tags: LeușeniPTF Leușeni-Albițarepublica moldovatrafic
Categorii: SocialȘtirile zilei