X

Trafic suspendat aproape o lună pe unele străzi din Chișinău

Trafic suspendat aproape o lună pe unele străzi din Chișinău

Începând de mâine și până pe 25 august, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Moscova, în scopul executării lucrărilor de amenajare a straturilor bituminoase subțiri, anunță administrația publică locală.

Citește și: Un membru al Ambasadei R. Moldova în Rusia a fost declarat persona non-grata

De asemenea în perioada 7 – 26 august va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Ștefan Neaga, tronsonul cuprins între Ion Creangă și Ion Neculce. Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic pe str. Ștefan Neaga.

De asemenea, în noaptea de 9 spre 10 august și în noaptea de 11 spre 12 august, va fi suspendat total traficul rutier pe str. V. Lupu, tronsonul cuprins între str. V. Lupu, nr. 61 și nr. 28, A, pentru efectuarea lucrărilor de pozare a rețelei de gazoduct în scopul asigurării cu gaze naturale a complexului locativ din str. V. Lupu, nr. 28.

Astfel, în perioada menționată, circulația transportului public va fi organizată diferit.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Tags: chisinaureparatie drumtrafic rutiertrafic suspendat
Social