X

Traficul aerian a fost suspendat pe Aeroportul din Istanbul; Acoperişul terminalului cargo s-a prăbuşit din cauza ninsorilor abundente

Traficul aerian a fost suspendat, luni, pe Aeroportul din Istanbul, din cauza ninsorilor abundente, iar o parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, s-a prăbuşit, informează presa turcă, informează mediafax.

În ultimele 24 de ore, în Istanbul au fost ninsori abundente. Compania aeriană care administrează Aeroportul din Istanbul (IGA) a anunţat suspendarea tuturor curselor aeriene, din cauza ninsorior abundente şi vizibilităţii reduse, informează cotidianul Hurriyet.

Citește și : Beijingul se aşteaptă la poluare atmosferică în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă

Conform unor surse citate de publicaţia Daily Sabah, o parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, al Aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit, dar nu nimeni nu a fost rănit.

Şi traficul rutier este afectat puternic de viscol. Mii de persoane au rămas blocate în trafic din cauza viscolului. În zona Küçükçekmece, drumul D-100, care face legătura între Edirne şi Istanbul este închis circulaţiei.

Citește și : Exerciţiile navale ruseşti în vecinătatea Irlandei ‘nu sunt binevenite’

Tags: aeroportHurriyetIstanbulviscol
Categorii: Diaspora