X

Tragedie aviatică în China. Un elicopter s-a prăbuşit la periferia Beijingului – VIDEO

UPDATE: Un elicopter civil s-a prăbuşit luni într-o parcare din Beijing, după ce pilotul a reuşit să îndepărteze aparatul de zbor de zonele populate, a relatat luni Cotidianul Tineretului din China, citat de Reuters.

Nicio persoană de la sol nu a fost rănită, a precizat poliţia din Beijing pe reţeaua chineză de socializare Weibo. Patru persoane aflate la bordul aparatului de zbor au suferit răni uşoare.

Compania Bell Helicopter a transmis pentru Reuters că elicopterul era un model Bell 429 aparţinând Reignwood Star Aviation, adăugând că investighează cauza accidentului.

Un reprezentant al companiei Reignwood a precizat pentru Reuters că Administraţia Aviaţiei Civile din China a deschis la rândul său o anchetă.

Ştire iniţială: Un elicopter s-a prăbuşit luni dimineaţă în apropiere de un pod în nordul Beijingului, a relatat pe site-ul său cotidianul oficial de limbă engleză China Daily, potrivit Reuters, transmite şi agerpres.

Publicaţia nu a oferit alte informaţii în afară de identificarea locului în care s-a produs incidentul, în apropiere de podul Jixiangsi.

Citeşte şi: Un tren întreg a fost evacuat în Germania. Călătorii au găsit o substanţă necunoscută

O înregistrare video cu ceea ce pare a fi un elicopter prăbuşit circula luni pe reţelele de socializare din China, aşa cum este Weibo, care funcţionează pe modelul Twitter.

Reuters precizează că nu a putut verifica deocamdată informaţia sau înregistrarea video.

Tags: BeijingChinaelicopter prabusitJixiangsi
Categorii: Știrile zilei