X

Tragedie fără margini! Un pilot argentinian a murit la doar NOUĂ ani, după un accident pe circuit

Tragedie fără margini! Un pilot argentinian a murit la doar NOUĂ ani, după un accident pe circuit

Un pilot argentinian de motociclism, în vârstă de doar nouă ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident survenit în timpul unor teste efectuate pe circuitul Interlagos din Sao Paulo, au anunţat organizatorii competiţiei la care acesta urma să participe.

Accidentul s-a produs vinerea trecută în cursul primelor antrenamente libere pentru a patra etapă a Honda Junior SuperBike Brazil Cup. Copilul a fost transportat la spital după ce a căzut de pe motocicletă pe circuitul care găzduieşte şi cursele de Formula 1.

SuperBike Brasil anunţă, cu multă tristeţe şi regret, decesul pilotului Lorenzo Somaschini, luni”, au declarat organizatorii într-un comunicat.

Toată echipa din SuperBike Brasil este consternată şi îşi exprimă condoleanţele familiei şi prietenilor lui Lorenzo“, au adăugat ei.

Antrenorul său, fostul pilot Diego Pierluigi, a transmis un mesaj de adio pe reţelele de socializare: “Cu inima şi sufletul frânte, eu îţi spun la revedere. Ne vei lipsi mult, Lolito“.

Diego Pierluigi a declarat pentru presă că accidentul a “fost un ghinion pentru că acesta s-a produs când copilul a căzut într-un viraj abordat cu viteză redusă“.

Honda Junior Cup reuneşte piloţi cu vârste de 8 şi 16 ani pe motociclete adaptate de 160 cmc, ale căror pedale şi ghidon sunt modificate în funcţie de înălţimea fiecărui copil şi care pot atinge viteze de 100 km/h, notează Agerpres.

Tags: muritPilotTragedie fără margini
Diverse