X

Tragedie feroviară în Pakistan: Cel puţin 22 de morţi şi 50 de răniţi

Cel puţin 22 de oameni au fost ucişi şi peste 50 au fost răniţi duminică, după ce un tren de pasageri a deraiat în districtul Sanghar din provincia Sindh, în sudul Pakistanului, a anunţat poliţia locală, transmite Xinhua.

Zece vagoane ale unui tren de pasageri au deraiat în momentul în care locomotiva traversa un pod lângă oraşul Sarhari, în zona Shahdadpur, a declarat presei Muhammad Younis Chandio, inspector general adjunct al poliţiei regionale, potrivit agerpres.

Citește și : Recean dorește integrarea cetățenilor din Transnistria

După accident, poliţia şi echipele de prim ajutor s-au deplasat la faţa locului, au scos pasagerii răniţi care rămăseseră blocaţi între fiarele contorsionate ale vagoanelor şi i-au transportat la spitalele din apropiere.

Chandio a declarat că există temerea că numărul victimelor ar putea creşte, în condiţiile în care mai mulţi răniţi, dar şi cadavre sunt blocate în interiorul vagoanelor.

Trenul Hazara Express a plecat duminică din oraşul port Karachi, din sudul Pakistanului, şi se îndrepta către provincia Punjab, din est, având ca destinaţie finală provincia Khyber Pakhtunkhwa, din nord-vest.

Traficul feroviar a fost suspendat pe ambele sensuri, a anunţat Pakistan Railways.

Citește și : Vasile Plevan riscă să fie REVOCAT din funcția de șef adjunct al PA

Tags: Hazara ExpresspakistanSangharSindhtren
Categorii: Externe