Trailerul filmului ”Mary Poppins Returns” produs de Walt Disney Studios a fost lansat

Publicat:

Primul trailer al unui nou film despre Mary Poppins, produs de Walt Disney Studios, a fost lansat duminică, pelicula urmând să aibă premiera de Crăciun, informează Press Association.

Rolul dădacei cu puteri magice, interpretată în filmul original de Julie Andrews, va fi jucat în noua versiune de Emily Blunt.


În ”Mary Poppins Returns”, care are la bază personajele create de scriitoarea P. L. Travers, acţiunea se petrece în Londra, în timpul crizei financiare. Jane şi Michael Banks sunt adulţi, iar Michael este tatăl a trei copii care sunt vizitaţi de Poppins, conform agerpres.

Trailerul înfăţişează o stradă asemănătoare cu Cherry Tree Lane, cea din filmul original şi un băieţel care aleargă după un zmeu. În secvenţa următoare, băieţelul, însoţit de un adult, zăresc silueta dădacei coborând printre nori. Mary Poppins, interpretată de Emily Blunt, îşi face apariţia în secvenţa finală a trailerului.

Citește și : Turcia : Patru irakieni au fost arestați fiind suspectați că plănuiau un atac asupra ambasadei SUA

Pelicula îi mai are pe afiş pe Meryl Streep şi pe Colin Firth.

Anul trecut, Blunt a fost fotografiată pe platoul de filmare al peliculei, situat în centrul Londrei, mergând pe o bicicletă alături de colegul său din distribuţie, Lin-Manuel Miranda.

În imagini, Blunt purta un palton albastru-închis şi o pălărie roz, alături de celebra geantă cu model a lui Mary Poppins, probabil plină de lucruri surprinzătoare.

Miranda, creatorul şi interpretul musicalului de pe Broadway, “Hamilton”, care îl interpretează pe Jack, responsabilul cu aprinderea luminilor stradale, purta, în fotografiile de pe platoul de filmare, un costum maro închis şi o şapcă.

Actorul Dick Van Dyke, care a jucat rolul coşarului Bert în filmul original şi care acum are 92 de ani, a confirmat că va apărea în continuarea peliculei.

Din distribuţie mai face parte şi Angela Lansbury.

Regizorul filmului este Rob Marshall, celebru pentru ”Chicago” şi ”Into The Woods”, iar scenariul este semnat de David Magee, cunoscut pentru ”Finding Neverland”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Peste 8000 de persoane au fost plasate în câmpul muncii de la începutul anului

Peste 8000 de persoane au fost plasate în câmpul muncii de la începutul anului Peste 8000 de persoane au fost plasate în câmpul muncii de...

Andrei Spînu: Noi avem semnat deja un acord cu România și UE pentru trei poduri peste Prut

Andrei Spînu: Noi avem semnat deja un acord cu România și UE pentru trei poduri peste Prut Nu există restanțe la aplicarea acordurilor privind construcția...

Autoritățile propun implementarea unui sistem de depozitare cu returnare a recipientelor din sticlă, plastic și aluminiu

Autoritățile propun implementarea unui sistem de depozitare cu returnare a recipientelor din sticlă, plastic și aluminiu Moldova este din ce în ce mai afectată de...

Alcool și țigări ascunse în podeaua unui autocar

Alcool și țigări ascunse în podeaua unui autocar Un moldovean de 44 de ani este documentat de vameșii români după ce a încercat să treacă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.