Transportatorii au ieșit să protesteze în PMAN

Publicat:

Transportatorii au ieșit să protesteze în PMAN

Transportatorii au ieșit astăzi, 9 noiembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a protesta. Asta după ce, reprezentanții transportatorilor sunt indignați de faptul că proiectul de modificare a Codului transporturilor rutiere (CTR) nu a fost supus consultărilor publice conform tuturor rigorilor, ci a fost oferit un termen de trei zile.

Citeşte şi: În România un partid antiucrainean devine tot mai puternic – Stiripesurse.md


Astfel, astăzi, sute de microbuze și autobuze vor staționa astăzi în fața Guvernului, în semn de nemulțumire față de noul Cod al Transporturilor, transmite Știri.md.

Potrivit președintelui Asociației Patronale a Operatorilor Transport Auto, Oleg Alexa, în cazul în care nu vor fi anulate unele inițiative legislative de modificare a Codului transporturilor rutiere, mulți proprietari de rute riscă să-și piardă licența.

Transportatorii au ieșit să protesteze în PMAN

Asociația Patronală a Operatorilor Transport Auto a depus o cerere la Primăria municipiului Chișinău pentru organizarea unui protest în centrul Capitalei.

Asta după ce, reprezentanții transportatorilor s-au arătat indignați de faptul că proiectul de modificare a Codului transporturilor rutiere (CTR) nu a fost supus consultărilor publice conform tuturor rigorilor, ci a fost oferit un termen de trei zile.

Ulterior, Asociația Patronală a Profesioniștilor din Transporturi „Transportatorul” a declarat că susține poziția Asociației Patronale „APOTA” privind proiectul de modificări la Codul transporturilor rutiere și anunță că se va alătura protestului transportatorilor rutieri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Expoziția dedicată artistului leton Valdis Bušs, la Muzeul Național de Artă al Moldovei

Expoziția dedicată artistului leton Valdis Bušs, la Muzeul Național de Artă al Moldovei Peisajele în culori aprinse, imortalizate pe pânză, pot fi admirate la o...

Primele delegaţii au sosit în satul olimpic, cu opt zile înainte de debutul JO de la Paris

Primele delegaţii au sosit în satul olimpic, cu opt zile înainte de debutul JO de la Paris Primele delegaţii au sosit joi dimineaţă în satul...

Siegfried Mureşan: Victoria de astăzi a Ursulei von der Leyen este o victorie a Europei

Siegfried Mureşan: Victoria de astăzi a Ursulei von der Leyen este o victorie a Europei Victoria de astăzi a preşedintei Ursula von der Leyen este...

Vor fi simplificate procedurile vamale dintre R. Moldova și statele din zona euromediteraneeană

Vor fi simplificate procedurile vamale dintre R. Moldova și statele din zona euromediteraneeană Agenții economici din Republica Moldova vor putea să participe mai activ în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.