Travis Scott s-a luat la bătaie cu un agent de pază la Paris şi a fost arestat

Publicat:

Travis Scott s-a luat la bătaie cu un agent de pază la Paris şi a fost arestat

Travis Scott, unul dintre cei mai apreciaţi rapperi americani, a fost reţinut vineri dimineaţă la Paris pentru comiterea unor acte de violenţă, a anunţat Parchetul francez, confirmând o informaţie dezvăluită în premieră de revista Valeurs Actuelles, informează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Ucraina atacă masiv cu drone regiunea Lipeţk din Rusia – Stiripesurse.md


La primele ore ale dimineţii de vineri, “poliţiştii au fost chemaţi să intervină la Hotelul Georges V şi l-au reţinut pe Travis Scott pentru violenţe comise asupra unui agent de securitate. Acesta din urmă intervenise pentru a îl despărţi pe rapper de bodyguardul său, cu care avea o altercaţie”, a precizat Ministerul Public din Franţa.

Poliţia Judiciară se va ocupa de anchetă, a adăugat Parchetul din Paris.

Travis Scott s-a luat la bătaie cu un agent de pază la Paris şi a fost arestat

Deocamdată nu a fost confirmat dacă rapperul de 33 de ani se află încă în arestul Poliţiei.

Travis Scott a publicat joi seară pe Instagram un videoclip care îl arăta Bercy Arena, unde s-au desfăşurat partidele de baschet din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Pe contul său, care este urmărit de 57 de milioane de admiratori, rapperul american a difuzat apoi imagini filmate la o petrecere organizată într-un club de noapte.

Travis Scott s-a luat la bătaie cu un agent de pază la Paris şi a fost arestat

Travis Scott a devenit cunoscut încă de la primul său album, “Rodeo”, lansat în anul 2015. De atunci, artistul american, originar din Houston, a devenit o personalitate a muzicii rap americane şi a lansat alte patru albume, inclusiv materialul discografic de mare succes “Astroworld” din 2018.

Vezi şi: VIDEO Ce se află, de fapt, sub Antarctica: Un submersibil a spart structurile secrete de gheață, iar apoi a dispărut (stiripesurse.ro)

Travis Scott, al cărui nume real este Jacques Bermon Webster II, are un fiu şi o fiică cu fosta lui parteneră de viaţă Kylie Jenner, o cunoscută personalitate de pe reţelele de socializare.

Starul rap a avut mai multe probleme judiciare în Statele Unite. În iunie, el a fost arestat la Miami Beach, în statul american Florida, pentru tulburarea ordinii publice în timp ce se afla în stare de ebrietate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Macron cere ‘oprirea’ războiului din Fâşia Gaza

Macron cere 'oprirea' războiului din Fâşia Gaza Preşedintele francez Emmanuel Macron subliniază vineri că Războiul din Fâşia Gaza trebuie ”se se oprească”, în timp ce...

Judecătorul Vladislav Holban, candidat pentru funcția de membru CSM, a picat și a doua oară evaluarea Comisiei Vetting

Judecătorul Vladislav Holban, candidat pentru funcția de membru CSM, a picat și a doua oară evaluarea Comisiei Vetting Comisia Pre-Vetting anunță că a finalizat evaluarea...

Sondaj surpriză în România: Se prefigurează marea finală a alegerilor prezidențiale

Sondaj surpriză în România: Se prefigurează marea finală a alegerilor prezidențiale Un sondaj realizat de CURS ne arată faptul că se prefigurează o finală a...

Reacția Blocului Împreună după retragerea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare

Reacția Blocului Împreună după retragerea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare Coaliția pentru Unitate și Bunăstare părăsește Blocul Împreună, fiind nemulțumit de candidatura lui Octavian Țîcu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.