Trei dezbateri prevăzute pentru prezidenţialele americane din 2020

Publicat:

Candidaţii republican şi democrat la Casa Albă se vor înfrunta în trei dezbateri, în 2020, în statele Indiana, Michigan şi Tennessee, a anunţat vineri comisia însărcinată cu organizarea acestora, notează AFP, potrivit agerpres.

Prima dezbatere prezidenţială va avea loc la 29 septembrie 2020 la Notre Dame, în Indiana (nord).


Citește și : Thomas Cook a primit o ofertă non-angajantă pentru operaţiunile sale din Europa de Nord

A doua este prevăzută la 15 octombrie la Ann Arbor în Michigan (nord), un stat devenit cheie după ce, în 2016, a votat în favoarea lui Donald Trump.

Ultima înfruntare dintre cei doi candidaţi la Casa Albă va fi organizată la Nashville, în Tennessee (sud), pe 22 octombrie.

Toate vor fi găzduite de campusuri universitare.

Pentru candidaţii la vicepreşedinţie va fi organizată o singură dezbatere, la 7 octombrie 2020, la Salt Lake City, în statul Utah (vest).

Dezbaterile vor dura 90 de minute fiecare, a precizat comisia, care va oferi anul viitor mai multe detalii legate de formatul acestora.

Alegerile prezidenţiale americane vor avea loc la 3 noiembrie 2020. Cu mai mult de un un înainte, campania se află în plină desfăşurare în Statele Unite.

Ameninţat cu o procedură de destituire, preşedintele republican Donald Trump speră să obţină al doilea mandat. El este sprijinit oficial de Partidul Republican în faţa a trei mici candidaţi care speră, fără mari şanse până în prezent, să câştige învestitura partidului.

Citește și : VIDEO – Un pod de pe o autostradă s-a prăbușit în China; trei morţi şi doi răniţi

În tabăra adversă, un număr record de candidaţi speră să obţină învestitura democrată. Fostul vicepreşedinte Joe Biden şi senatoarea Elizabeth Warren sunt, deocamdată, în fruntea sondajelor.

Principalii 12 candidaţi democraţi vor participa marţi la o dezbatere televizată. Primul vot al primarelor va avea loc la 3 februarie în Iowa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.