Trei filme cu Robert De Niro, în august la Warner TV

Publicat:

Trei filme cu Robert De Niro, în august la Warner TV

Warner TV îl sărbătoreşte pe actorul şi regizorul american Robert De Niro, care împlineşte 81 de ani în 17 august, cu trei dintre cele mai cunoscute filme în care a jucat.

Robert De Niro, de nouă ori nominalizat la Oscar şi cu două trofee câştigate, este unul dintre cei mai apreciaţi actori, cu o paletă de roluri care acoperă toate genurile. A fost tânăr soldat în Vietnam, a fost pugilist, mafiot, muncitor analfabet, tată protector şi Lucifer. A colaborat cu unii dintre cei mai importanţi regizori de la Hollywood, fiind actor fetiş al lui Martin Scorsese, şi, la rândul lui, a regizat două lungmetraje – „A Bronx Tale” (1993) şi „The Good Shepard” (2006) – în care a şi jucat, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

A fost premiat pentru întreaga carieră de cele mai importante instituţii de profil din lume, iar în 1989, împreună cu Jane Rosenthal, a fondat Tribeca Film Center, entertainment hub în cartierul Tribeca din New York. După atacurile din 11 septembrie 2001, ei au pus bazele Tribeca Film Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri la nivel global.

În 17 august, la ora 17:40, va fi difuzat filmul „Internul/ The Intern”, comedie din 2015 în care joacă alături de Anne Hathaway.

În filmul regizat de Nancy Meyers, el este Ben, văduv în vârstă de 70 de ani care a descoperit că pensionarea nu este chiar plăcută. Profitând de oportunitatea de a reveni în joc, el devine stagiar la un site de modă fondat şi condus de tânăra Jules.

Programul va continua cu o altǎ comedie, „Cu naşu’ la psihiatru/ Analyze This”, din 1999, în care Robert De Niro face echipă cu Billy Crystal. Acesta din urmă este un psihiatru al cărui pacient principal este un şef mafiot cu probleme.

Filmul lui Harold Ramis, difuzat de Warner TV de la ora 20.00, a avut succes la public şi a beneficiat de o continuare, cu aceiaşi protagonişti, „Analyze That”, lansată trei ani mai târziu.

Seara aniversară se va încheia cu „Înger şi demon/ Angel Heart” din 1987, thriller horror regizat de Alan Parker şi programat la ora 22.00.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Robert de Niro este Louis Cyphre, un personaj misterios într-un New Orleans al anilor 1950 dominat de întâmplări stranii.

Detectivul privat Harry Angel, jucat de Mickery Rourke, este angajat de un bărbat care îşi spune Louis Cypher pentru a da de urma unui cântăreţ pe nume Johnny Favorite, însă ancheta ia o turnură neaşteptată şi sumbră.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un cântăreţ brazilian a murit electrocutat pe scenă

Un cântăreţ brazilian a murit electrocutat pe scenă Un cântăreț brazilian a murit după ce a fost electrocutat pe scenă, în timpul unui spectacol. Ayres...

Hollywood-ul sprijină decizia preşedintelui Biden de a-şi încheia campania electorală: ‘Harris pentru America!’

Hollywood-ul sprijină decizia preşedintelui Biden de a-şi încheia campania electorală: 'Harris pentru America!' Hollywood-ul a reacţionat cu recunoştinţă la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă...

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes Bruce Springsteen, muzicianul originar din New Jersey care a devenit vocea rock 'n' roll a clasei muncitoare, are...

Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima

Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima Doctoriţa ucisă în cabinetul său din Brăila a fost înmormântată astăzi la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.