Trei morţi într-o explozie provocată de acumularea de gaze într-o clădire de locuinţe din vestul Rusiei

Publicat:

Trei persoane au murit, inclusiv o fată de 11 ani, după o explozie provocată de acumularea de gaze într-o clădire de locuinţe cu două etaje care s-a prăbuşit parţial sâmbătă dimineaţă devreme într-un sat din vestul Rusiei, a anunţat şeful regiunii Lipeţk, Igor Artamonov, citat de Reuters, potrivit agerpres.  

Imaginile video arătau clădirea care a suferit avarii structurale majore în Solidarnost, un sat la 400 km sud de Moscova, şi echipe de salvare la faţa locului încercând să cureţe molozul.


Citește și : Acţiune în justiţie la Tribunalul UE împotriva certificatului sanitar european

Alte şase persoane au fost rănite, a anunţat agenţia de presă TASS, citându-l pe Vasili Razmunov, şeful ministerului local pentru situaţii de urgenţă.

Filiala regională a Comitetului de Anchetă rus a declarat că o explozie de gaze în partea centrală a clădirii a provocat prăbuşirea ei.

Anchetatorii au anunţat că au deschis un dosar penal considerând că serviciile furnizate nu au îndeplinit cerinţele de siguranţă.

Exploziile de gaze sunt relativ frecvente în Rusia din cauza îmbătrânirii infrastructurii şi reglementărilor de siguranţă precare în legătură cu utilizarea gazului. Două persoane au murit la începutul acestei săptămâni după o explozie într-un bloc de nouă etaje.

Citește și : Doi jurnalişti afgani, bătuţi de talibani până când nu au mai putut să se ridice în picioare

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Evenimente dedicate cetățenilor Republicii Moldova din diaspora

Evenimente dedicate cetățenilor Republicii Moldova din diaspora Pe parcursul lunii august, în Republica Moldova vor fi organizate mai multe evenimente dedicate diasporei, în cadrul unei...

Moldovenii pot vota din şase ţări la alegerile din toamnă

Moldovenii pot vota din şase ţări la alegerile din toamnă Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat Regulamentul privind particularitățile organizării și implementării votului prin corespondență. Regulamentul...

Un moldovean s-a înecat într-un lac din Franţa

Un moldovean s-a înecat într-un lac din Franţa Un tânăr de 28 de ani din raionul Sângerei, s-a înecat în lacul Neaufles-Saint-Martin din apropierea comunei...

Premieră medicală: O inimă artificială din titan a ținut un pacient în viață timp de câteva zile

Premieră medicală: O inimă artificială din titan a ținut un pacient în viață timp de câteva zile Un american în vârstă de 58 de ani...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.