X

Trei morţi într-un incident violent în Nottingham (VIDEO)

Poliţia britanică a anunţat că trei persoane au fost găsite moarte în oraşul Nottingham din centrul Angliei şi un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de crimă după ce o dubă a încercat să lovească alte trei persoane, relatează marţi Reuters, potrivit agerpres.

Poliţia a precizat că două persoane au fost găsite moarte pe o arteră din centrul oraşului imediat după ora 4.00 (3.00 GMT), înainte ca ofiţerii să fi fost alertaţi în legătură cu un alt incident nu departe, unde o dubă a încercat să treacă peste trei persoane.

Citeşte şi: Ambasadorul României în Kenya, rechemat la Bucureşti după ce ar fi spus că africanii sunt ‘maimuțe’ – Black News

Ele sunt tratate la spital.

Un alt bărbat a fost găsit mort pe o altă stradă la mică distanţă de centrul oraşului.

“Acesta este un incident oribil şi tragic care a luat vieţile a trei persoane”, a declarat şefa poliţiei, Kate Meynell.

“Credem că aceste trei incidente sunt toate legate şi avem un bărbat reţinut. Această investigaţie este în fazele sale incipiente şi o echipă de detectivi lucrează pentru a stabili exact ce s-a întâmplat”, a adăugat ea.

Citeşte şi: Moldova, în capcana unui conflict înghețat și cu războiul la ușă – Black News

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă şi se află în arestul poliţiei.

Au fost închise mai multe străzi şi reţeaua locală de tramvai a fost suspendată în Nottingham, în timp ce poliţia investighează incidentul.

Tags: Angliamarea britanieNottingham
Categorii: Externe