Trei oameni au murit în accidente. Printre victime se află şi un copil

Publicat:

Trei oameni au murit în accidentele din weekendul trecut

Trei persoane și-au pierdut viața în trei accidente rutiere care s-au produs în weekend. Comunicatul transmis de Inspectoratul General al Poliției precizează că este vorba despre un adolescent de 17 ani, un tânăr 29 de ani și un bărbat de 55 de ani,.

Tânărul de 29 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac pe strada Studenților din capitală. În urma impactului, șoferul a decedat pe loc.


Citeşte şi: Opt membri ai forţelor de ordine şi un preot, ucişi în atacurile din Daghestan – Stiripesurse.md

Un alt accident s-a produs pe traseul Chișinău-Leușeni. Un bărbat de 34 ani, care conducea cu viteză excesivă, a ciocnit din spate o altă mașină. Șoferul acesteia, un bărbat de 55 de ani, a decedat. Alte trei persoane au ajuns la spital. Tânărul care s-ar face vinovat de accident a refuzat testarea cu aparatul Drager.

Trei oameni au murit în accidentele din weekendul trecut

Un alt accident s-a produs în satul Zgărdești din Telenești. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, se deplasa pe un drum de țară din extravilanul localității. Într-un moment a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. Pasagerul, un minor de 17 ani, nu a supraviețuit. Șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,14 mg/l alcool în aerul expirat.

Pe toate cazurile a fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tot în acest week-end, o persoană s-a înecat în lacul din Parcul Valea Trandafirilor din capitală. La fața locului, au fost solicitați salvatorii și scafandrierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru efectuarea lucrărilor subacvatice. Persoana a fost găsită a doua zi dimineața, fiind vorba despre un tânăr de 31 de ani.

Trei oameni au murit în accidentele din weekendul trecut

Salvatorii atenționează repetat cetățenii despre riscul nerespectării regulilor de comportament în timpul scăldatului. De asemenea, îndeamnă oamenii să meargă la scăldat doar în locuri special amenajate și dotate cu stații de salvare. Populația este atenționată să evite scăldatul pe timp de noapte, dar și în urma consumului băuturilor alcoolice.

În caz de situații de risc și excepționale, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Marina Tauber cere pedepsirea ministrului Dan Perciun și a deputatului Radu Marian: ‘Lipsă totală de respect’

Marina Tauber cere pedepsirea ministrului Dan Perciun și a deputatului Radu Marian: 'Lipsă totală de respect' Deputatul Parlamentului Republicii Moldova și secretarul executiv al comitetului...

Water Day – Marea bălăceală în Parcul ‘La Izvor’ din Chişinău

Water Day - Marea bălăceală în Parcul 'La Izvor' din Chişinău Centrul Municipal de Tineret din Chişinău a organizat în Parcul „La Izvor” din capitală...

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti Țările NATO de la Marea Neagră -Turcia, România și Bulgaria - au început o operațiune comună pentru...

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv Șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, va mai sta 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. Decizia a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.