X

Trei primari ai PSDE din raionul Nisporeni au aderat la Mişcarea Respect Moldova

Trei primari ai PSDE din raionul Nisporeni au aderat la Mişcarea Respect Moldova

La Mişcarea Respect Moldova au aderat trei primari ai PSDE din raionul Nisporeni: Silvia Croitoru, primarul satului Bărboieni, Nicolae Croitoru, primarul satului Grozești, și Grigore Cănănău, primarul comunei Valea-Trestieni. Despre aceasta a anunțat președintele formațiunii, Eugeniu Nichiforciuc.

„Noilor noștri colegi le spun „Bun venit!”. Cu siguranţă alegerea pe care au făcut-o este corectă și sunt sigur că împreună vom reuși să facem multe lucruri bune pentru țară, potrivit curentul.md.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

Mă bucură nespus faptul că Mişcarea Respect Moldova atrage tot mai mulți oameni de calitate, care au potențial și dorința de a schimba în bine lucrurile în țară”, a spus el.

Președintele Mișcării a mai spus că, cu siguranţă, la următoarele alegeri parlamentare, partidul va propune cea mai profesionistă echipă, în stare să asigure oamenilor un trai decent într-o țară dezvoltată, așa cum ei merită.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

Tags: NisporeniprimariRespect Moldova
Politică