Trei tineri au fost găsiţi cu permise false la vamă

Publicat:

Trei tineri au fost găsiţi cu permise false la vamă

Trei tineri, pasageri ai diferitor rute, au fost depistați în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița cu permise de conducere falsificate.

Potrivit Poliției de Frontieră, în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, oamenii legii au depistat în fluxul de călători trei tineri care dețineau documente false. Incidentele au fost înregistrate ieri, 18 octombrie, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Platforma de Sprijin pentru Moldova a ajutat țara să depășească mai multe crize

În primul caz este vorba despre un tânăr de 23 de ani, care era pasagerul unei curse ce pleca în România, la Timișoara. Printre documentele sale, vameșii au depistat un permis de conducere moldovenesc falsificat. În cadrul audierilor, acesta a declarat că a obținut permisul contra sumei de 300 de euro, în 2019.

În alte două cazuri sunt documentați doi moldoveni de 19 și 23 de ani, care s-au prezentat ca pasageri ai unei rute ocazionale ce pleca din Moldova spre Italia și Franța.

Trei tineri au fost găsiţi cu permise false la vamă

Conform analizei de risc, oamenii legii au depistat două permise de conducere pretins a fi eliberate de către autoritățile din Moldova. În cadrul audierilor, pasagerul de 19 ani a declarat că avea ca scop să transmită actul unei persoane străine, iar celălalt ar fi primit permisul drept cadou de la un prieten.

Cele trei acte falsificate au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei tehnice. Cercetările continuă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Trei treceri ilegale ale frontierei în ultimele 24 de ore; Peste 20 de străini nu au fost lăsați să intre în RM

Trei treceri ilegale ale frontierei în ultimele 24 de ore; Peste 20 de străini nu au fost lăsați să intre în RM În punctele de...

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: ‘Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili’

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: 'Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili' Federația Rusă caută și, de multe ori, reușește să...

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.