“Tricolorii” au debutat cu dreptul în Liga Națiunilor. Echipa Republicii Moldova a învins cu 2:0 reprezentativa Maltei

Publicat:

“Tricolorii” au debutat cu dreptul în Liga Națiunilor. Echipa Republicii Moldova a învins cu 2:0 reprezentativa Maltei

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a debutat cu victorie în noua ediție a Ligii Națiunilor. Într-o partidă din grupa a 2-a a Ligii D, “tricolorii” au învins pe teren propriu selecționata Maltei cu scorul de 2:0, scrie moldova1.md.

Discipolii lui Sergiu Cleșcenco au ratat prima ocazie în minutul 6. Segiu Plătică a trimis în fața porții de pe partea dreaptă, iar Artur Ioniță a trimis pe lângă poartă. La această fază, era bine plasat și Ion Nicolăescu, însă Ioniță nu a sesizat acest lucru.


Peste alte 2 minute, a venit rândul lui Mihai Caimacov să trimită pe lângă poartă. Același Caimacov a deshis scorul în minutul 32. Mijlocașul de 26 de ani a transformat impecabil o lovitură liberă de la peste 25 de metri.

Citește și: Argint și bronz pentru sportivii moldoveni la para judo, la Jocurile Paralimpice

“Tricolorii” au încheiat excelent primul mitan. În minutul 45+4 Mihail Caimacov a scos un penalty, pe care ulterior l-a transformat cu mult sânge rece Ion Nicolăescu. Atacantul a implinit chiar azi 26 de ani și și-a făcut un cadou de ziua sa. “Nico” a marcat cu această ocazie al 16-lea său gol la echipa națională.

Ion Nicolăescu putea izbuti dubla în minutul 52, însă a trimis balonul în bară. Și Artur Ioniță a avut o bună posibilitate de marca, însă din lovitură liberă a trimis în brațele portarului Henry Bonello.

Discipolii lui Sergiu Cleșcenco vor susține următoarea partidă din Liga Națiunilor tot pe teren propriu. Pe 10 octombrie, “tricolorii” vor găzdui reprezentativa Andorrei.

Până atunci, echipa națională va susține o partidă amicală în compania selecționatei statului San Marino. Meciul se va disputa pe 10 septembrie pe stadionul Zimbru începând cu ora 19, și va fi transmis în direct și în exclusivitate de postul național de televiziune Moldova 1.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Emiratele Arabe Unite au finalizat prima centrală nucleară din lumea arabă

Emiratele Arabe Unite au finalizat prima centrală nucleară din lumea arabă Emiratele Arabe Unite au anunţat finalizarea primei centrale nucleare din lumea arabă, o zonă...

FOTO/ Șefa statului a participat la Forumul Național al Minorităților Etnice

FOTO/ Șefa statului a participat la Forumul Național al Minorităților Etnice Președinta Maia Sandu, a venit cu un mesaj astăzi, la Forumul Național al Minorităților...

Noi detalii despre starea de sănătate a regelui Charles. Monarhul sărbătorește duminică doi ani de la urcarea pe tron

Noi detalii despre starea de sănătate a regelui Charles. Monarhul sărbătorește duminică doi ani de la urcarea pe tron Sănătatea regelui Charles merge „într-o direcție...

Judocanul Oleg Crețul a cucerit medalia de bronz la Jocurile Paralimpice de la Paris

Judocanul Oleg Crețul a cucerit medalia de bronz la Jocurile Paralimpice de la Paris Avem a treia medalie de bronz pentru Republica Moldova în istoria...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.