X

‘Tricolorii’ vor juca cu reprezentativa Gibraltarului

Tricolorii‘ vor juca cu reprezentativa Gibraltarului

Federația Moldovenească de Fotbal a programat pentru echipa națională de fotbal a Republicii Moldova încă un meci amical în această toamnă. Forul de la Chișinău a ajuns la un acord cu cel din Gibraltar pentru disputarea unei partide amicale între echipele de seniori în data de 19 noiembrie.

Locul desfășurării și ora de start a partidei vor fi anunțate ulterior. Reprezentativa Gibraltarului, se află pe locul 198 în clasamentul FIFA, iar din palmeresul acesteia lipsește un meci în compania echipei Republcii Moldova, potrivit moldova1.md.

Citește și: VIDEO Momentul când șeful regiunii Kursk i-a spus lui Putin că Rusia a pierdut controlul asupra a 28 de așezări din regiune, iar președintele Rusiei l-a întrerupt

Reamintim că prima reprezentativă a țării noastre va debuta în noua ediție a competiției Liga Națiunilor UEFA în data de 7 septembrie.

“Tricolorii” vor juca la Chișinău cu reprezentativa Maltei. Peste 3 zile, discipolii lui Sergiu Cleșcenco vor juca, tot pe stadionul Zimbru, un meci amical cu selecționata statului San Marino.

Citește și: Alertă de călătorie în Grecia. Recomandările MAE

Tags: gibraltarTricolorii
Sport