X

Tricourile cu Trump devin virale după tentativa de asasinat

Tricourile cu Trump devin virale după tentativa de asasinat

Tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump a generat apariţia unui val de de produse comercializate în mediul online, cu o fotografie a candidatului la preşedinţia Statelor Unite imediat după ce a fost împuşcat şi sloganuri precum “Antiglonţ”, “Legendele nu mor niciodată”, “Rănit, dar nu ameţit” sau “Împuşcătura mă face mai puternic”, relatează luni Reuters, potrivit stiripesurse.ro.

Tricourile inscripţionate cu imagini cu Trump ridicând pumnul în aer în timp ce sângele îi curge pe faţă au devenit virale, fiind comercializate cu preţuri cuprinse între 9 şi 40 de dolari.

Citeşte şi: Autorul tentativei de asasinat împotriva lui Donald Trump a acţionat singur – Stiripesurse.md

La câteva ore după împuşcături, companii şi vânzători independenţi s-au grăbit să creeze sloganuri şi produse – majoritatea înfăţişându-l pe candidatul republican la preşedinţie sfidător -, ultimele dintr-o lungă serie de produse Trump.

Tricourile cu Trump devin virale după tentativa de asasinat

“(Vânzările) mi-au depăşit aşteptările. Nu mă aşteptam ca Trump să aibă atât de mulţi fani”, a declarat Zhong Jiachi, de 28 de ani, proprietarul Paxinico, un comerciant de îmbrăcăminte de pe reţeaua Douyin, versiunea chineză a Tiktok, care a vândut în 24 de ore aproximativ 40 de tricouri cu imaginea lui Trump, imediat după ce acesta a fost împuşcat.

Li Jinwei, în vârstă de 25 de ani, care vinde produse pe platforma Taobao a Alibaba, a declarat pentru media din Hong Kong că a avut nevoie de doar aproximativ o jumătate de minut pentru a produce un tricou cu Trump la fabrica ei din China. “Am pus tricourile pe Taobao imediat ce am văzut ştirile despre împuşcături, deşi nici măcar nu le imprimasem încă, şi în trei ore am avut peste 2.000 de comenzi, atât din China, cât şi din Statele Unite”, a declarat ea.

Privirea furioasă a lui Trump îndreptată spre cameră, care figurează pe multe dintre produsele anterioare cu imaginea sa, seamănă cu postura sa caracteristică din “The Apprentice”, reality show-ul de televiziune în care a apărut timp de mai mulţi ani.

Tricourile cu Trump devin virale după tentativa de asasinat

În 2023, o fotografie cu chipul lui Trump a fost transformată rapid în tricouri, pahare, căni, postere şi chiar în figurine “bobblehead” de către prieteni şi duşmani deopotrivă.

Sâmbătă, susţinătorii candidatului republican la alegerile prezidenţiale americane din noiembrie au adoptat rapid fotografia lui Trump realizată imediat după ce un tânăr de 20 de ani a tras asupra sa de pe un acoperiş.

Fostul preşedinte american ţinea un discurs electoral în Butler, Pennsylvania – un stat-cheie în alegerile din 5 noiembrie – când s-au auzit împuşcăturile. Trump a fost lovit în urechea dreaptă şi a sângerat vizibil. 

Tags: Donald TrumpSUAtricouri
Externe