Trump a găsit soluţia: ‘Bombardaţi Rusia cu avioane pe care să fie pus drapelul Chinei!

Publicat:

Fostul preşedinte american Donald Trump a glumit într-un discurs în faţa a circa 200 de donatori ai Partidului Republican că SUA ar trebui să bombardeze Rusia cu avioane americane pe care să fie pus drapelul Chinei, a informat duminică ziarul The Washington Post, citat de EFE, potrivit agerpres.

În discursul său, care a avut loc sâmbătă la New Orleans în prezenţa unor donatori importanţi ai formaţiunii sale politice, fostul preşedinte a spus că ar trebui ca steagul Chinei “să fie pus” pe avioane de tip F-22 care să bombardeze apoi Rusia “până o ia mama naibii”, declaraţii care i-au făcut pe participanţi să izbucnească în râs, potrivit ziarului citat.


Citeşte şi: Mai multe state occidentale cer SUSPENDAREA Rusiei din Interpol – Black News

“Iar apoi să spunem ‘China a făcut-o!’ Apoi ei (ruşii şi chinezii – n.r.) încep să se lupte între ei, iar noi stăm şi privim”, a adăugat Trump, potrivit publicaţiei The Hill.

În discursul său de 84 de minute, Trump l-a lăudat pe liderul nord-coreean Kim Jong Un, pe care l-a descris drept un “bărbat cu adevărat dur”, l-a criticat pe actualul preşedinte american Joe Biden şi a reluat mantra fraudei electorale pusă la cale de Partidul Democrat la precedentele alegeri prezidenţiale din SUA.

Citeşte şi: Invazia Rusiei în Ucraina ar fi putut fi prevenită – Black News

EFE aminteşte că, la 23 februarie, Trump l-a lăudat şi pe preşedintele rus Vladimir Putin şi a calificat drept “genială” decizia lui de a recunoaşte independenţa celor două provincii separatiste din Donbas, estul Ucrainei, chiar înainte de declanşarea ofensivei sale militare în Ucraina.

În intervenţia sa de sâmbătă în faţa donatorilor, Trump a mai susţinut că Putin n-ar fi invadat niciodată Ucraina dacă el ar fi fost în continuare preşedintele Statelor Unite. “Eu îl cunoşteam foarte bine pe Putin. El nu ar fi făcut-o. El nu ar fi făcut-o niciodată”, a insistat Trump. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O companie oferă ‘inspectori’ de loialitate. Aceștia îi verifică pe cei care își înșală partenerul

O companie oferă 'inspectori' de loialitate. Aceștia îi verifică pe cei care își înșală partenerul O companie americană oferă „inspectori” de loialitate care îi verifică...

Uraganul Helene și teoria conspirației. Unii americani cred că furtuna a fost provocată de oameni

Uraganul Helene și teoria conspirației. Unii americani cred că furtuna a fost provocată de oameni Mai multe teorii ale conspirației legate de uraganul Helene au...

Cele mai cool 38 de cartiere din lume

Cele mai cool 38 de cartiere din lume Time Out a anunțat care sunt zonele la modă care trebuie vizitate, un cartier din Marsilia fiind...

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei Vești bune pentru șoferi. Amenda automată pentru lipsa rovinietei pe drumurile naționale ar putea dispărea....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.