X

Trump ‘A LUAT FOC’ după ce a fost condamnat (VIDEO): ‘Verdictul real va fi dat de către popor!’

Trump ‘A LUAT FOC’ după ce a fost condamnat: ‘Verdictul real va fi dat de către popor!’

Fostul preşedinte Donald Trump a calificat procesul de la New York în privinţa banii tăinuiţi, unde a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare, drept o “ruşine” şi un “proces măsluit”, relatează CNN, potrivit stiripesurse.ro.

“Nu am făcut nimic greşit. Sunt un om absolut nevinovat”, a declarat Trump după ce a părăsit sala de judecată.

Înainte de a părăsi sala de judecată, un Donald Trump roşu la faţă şi încruntat, a dat mâna scurt cu fiul său Eric. Atât tatăl, cât şi fiul păreau supăraţi.

Citeşte şi: Ruşinos! Trump a devenit primul preşedinte american condamnat penal! Când va fi anunţată oficial sentinţa – Stiripesurse.md

Trump a declarat că “verdictul real va fi dat pe 5 noiembrie de către popor”, referindu-se la alegerile prezidenţiale unde candidează din partea republicanilor pentru a ajunge din nou la Casa Albă şi a-şi lua revanşa în faţa lui Joe Biden, preşedintele democrat, care l-a învins în cursa din 2020.

Trump ‘A LUAT FOC’ după ce a fost condamnat

“Ei ştiu ce s-a întâmplat aici şi toată lumea ştie ce s-a întâmplat aici”, a spus Trump.

Fostul preşedinte a răbufnit împotriva procurorului districtului Manhattan şi a administraţiei Biden, despre care susţine că au influenţat cazul. “A fost o decizie trucată din prima zi”, a afirmat el.

“Întreaga noastră ţară este manipulată în acest moment”, le-a spus Trump reporterilor după ce a părăsit sala de judecată. “Acest lucru a fost făcut de administraţia Biden pentru a răni sau a afecta un adversar, un adversar politic”, a continuat fostul preşedinte.

Tags: Donald TrumpSUA
Externe