Trump atacă din nou presa : Este ”adevăratul inamic al poporului”

Publicat:

Președintele american Donald Trump a lansat luni un nou atac la adresa presei, la o săptămână de la violențele de dinaintea alegerilor intermediare din SUA, argumentând că informațiile ”false” au contribuit la furia din țară și declarând că presa este ”adevăratul inamic al poporului”, relatează AP, scrie Mediafax.

Trump a postat un mesaj pe Twitter: ”Există o mare furie în țara noastră cauzată în parte de informațiile eronate, chiar false din presă”.


Citește și : Abordarea NATO faţă de Rusia riscă să genereze o nouă cursă a înarmării (Aleksandr Gruşko)

Apoi, a adăugat că media ”trebuie să oprească evidenta ostilitate, să transmită știri corecte și cinstite”.

Comentariile lui Trump vin în urma atacului de la sinagoga din Pittsburgh unde au fost ucise 11 persoane și a amenințărilor cu bombă asupra mai multor membri ai Partidului Democrat și a redacției CNN.

Violențele au provocat o diviziune profundă a societății americane și au ridicat o serie de întrebări legate de faptul că Trump ar trebui să-și modereze tonul discursului.

Președintele CNN Jeff Zucker a declarat luni că un alt pachet suspect adresat CNN a fost interceptat într-un oficiu poștal din Atlanta. Zucker a anunțat că nu a existat un pericol iminent asupra redacției CNN.

Citește și : Erdogan inaugurează la Istanbul un nou aeroport de dimensiuni faraonice

Trump a condamnat atacul din Pittsburgh, catalogându-l drept un atac anti-semit, a denunțat violența politică și a făcut un apel la unitate. Dar cu opt zile înaintea alegerilor intermediare, acesta și-a continuat atacurile, criticând dur Partidul Democrat și mass-media locală.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani Actorul american Mike Heslin, care apare în serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit...

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală

Semne că ne revenim!? Tânăra generație renunță la aplicațiile de întâlniri pentru a cunoaște oamenii în viața reală Specialiștii spun că generația Z renunță la...

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.