Trump atenţionează împotriva unei noi caravane a migranţilor: “O dronă care zboară în jurul lor nu-i va opri”

Publicat:

Preşedintele american Donald Trump a atenţionat marţi împotriva unei “noi caravane” a migranţilor, formată în Honduras şi care se îndreaptă spre SUA, un nou semn, potrivit preşedintelui, că este absolut necesară construirea unui zid la frontiera cu Mexicul, informează AFP, potrivit agerpres.

“O nouă caravană mare se îndreaptă spre frontiera de sud (a SUA) dinspre Honduras. Spuneţi-le lui Nancy (Pelosi) şi Chuck (Schumer, liderii democraţi în Congres) că o dronă care zboară în jurul lor nu-i va opri”, a notat preşedintele american pe contul său de Twitter.


Citește și : Sebastian Kurz, criticat în PE pentru că Austria s-a retras din pactul mondial privind migraţiile

“Doar un zid îi va opri. Doar un zid, sau o barieră din oţel, îi va permite ţării noastre să fie în siguranţă!”, a adăugat Donald Trump, cerând să se pună capăt “shutdown”-ului care paralizează administraţia federală americană de peste trei săptămâni.

Deja de săptămâna trecută, liderul de la Casa Albă a afirmat că se aşteaptă la o coloană de migranţi “gigantică”, “mai mare decât orice s-a văzut”.

Luni, zeci de candidaţi la plecarea spre SUA s-au adunat în oraşul San Pedro Sula, Honduras, în vederea formării, marţi, a unei “caravane” cu destinaţia Statele Unite.

Citește și : SUA: Un congresman al Partidului Republican acuzat de rasism, sancţionat de propriul său partid

La Washington, discuţiile asupra bugetului între preşedintele republican, care cere 5,7 miliarde de dolari pentru a construi un zid la frontiera cu Mexicul, şi adversarii democraţi, care se opun în mod ferm proiectului, sunt în impas şi “shutdown”-ul se prelungeşte.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prinţesa Beatrice, nepoata regelui Charles, aşteaptă al doilea copil

Prinţesa Beatrice, nepoata regelui Charles, aşteaptă al doilea copil Prinţesa Beatrice, nepoata regelui Charles şi fiica Prinţului Andrew, aşteaptă al doilea copil. Prinţesa şi soţul ei...

O femeie, care s-a căsătorit cu ea însăşi, şi-a sărbătorit primul an de căsnicie cu frişcă, flori şi o cină cu friptură

O femeie, care s-a căsătorit cu ea însăşi, şi-a sărbătorit primul an de căsnicie cu frişcă, flori şi o cină cu friptură O femeie, care...

CEC a constituit o secție de votare pentru alegătorii din instituții medico-sanitare din Chișinău

CEC a constituit o secție de votare pentru alegătorii din instituții medico-sanitare din Chișinău Comisia Electorală Centrală (CEC) a constituit o secție de votare în...

Guterres condamnă atacul iranian asupra Israelului, după ce acesta l-a declarat persona non grata

Guterres condamnă atacul iranian asupra Israelului, după ce acesta l-a declarat persona non grata Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat miercuri energic în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.