Trump condamnă atentatul din Londra şi spune că teroriştii trebuie trataţi mai dur

Publicat:

Preşedintele american Donald Trump a denunţat vineri atentatul de la Londra, unde o explozie s-a produs la staţia de metrou Parsons Green, şi a afirmat că teroriştii trebuie trataţi într-o manieră mult mai dură, relatează DPA şi Reuters, potrivit agerpres.

Explozia unui dispozitiv improvizat produsă vineri dimineaţa la metroul din Londra s-a soldat – conform ultimului bilanţ – cu rănirea a 22 persoane care sunt spitalizate. Incidentul a fost calificat de poliţia britanică ca fiind ‘terorist’.


Citeşte şi: EXPLOZIE puternică la metroul din Londra. Mai mulţi oameni sunt răniţi – FOTO/VIDEO

‘Un alt atac la Londra comis de un lup singuratic (terorist). Aceştia sunt oameni bolnavi şi demenţi care se află în atenţia Scotland Yard. (Măsurile) trebuie să fie proactive!’, a scris Trump pe Twitter.

‘Teroriştii singuratici trebuie trataţi într-o manieră mult mai dură. Internetul este principalul lor instrument de recrutare pe care trebuie să-l blocăm şi să-l folosim mai bine!’, a mai scris el.

Trump încearcă să pună în aplicare ordinul privind interdicţia de călătorie în SUA pentru imigranţii din 6 ţări musulmane, însă a întâmpinat rezistenţă din partea instanţelor judecătoreşti.

‘Interdicţia de călătorie în Statele Unite ar trebui să fie mult mai largă, mai dură şi mai precisă – însă, în mod stupid, nu ar fi corect politic!’, a mai spus el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt ‘foarte îngrijoratoare’ (vicepremier)

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt 'foarte îngrijoratoare' (vicepremier) Presupusul amestec al Rusiei în viitoarea campanie electorală generală din...

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă Premierul ungar Viktor Orban a anunţat duminică la Viena o alianţă cu...

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor Un bărbat a murit, după ce a fost strivit...

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, sfatul specialiștilor este să eviți dietele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.