X

Trump condamnă atentatul din Londra şi spune că teroriştii trebuie trataţi mai dur

Preşedintele american Donald Trump a denunţat vineri atentatul de la Londra, unde o explozie s-a produs la staţia de metrou Parsons Green, şi a afirmat că teroriştii trebuie trataţi într-o manieră mult mai dură, relatează DPA şi Reuters, potrivit agerpres.

Explozia unui dispozitiv improvizat produsă vineri dimineaţa la metroul din Londra s-a soldat – conform ultimului bilanţ – cu rănirea a 22 persoane care sunt spitalizate. Incidentul a fost calificat de poliţia britanică ca fiind ‘terorist’.

Citeşte şi: EXPLOZIE puternică la metroul din Londra. Mai mulţi oameni sunt răniţi – FOTO/VIDEO

‘Un alt atac la Londra comis de un lup singuratic (terorist). Aceştia sunt oameni bolnavi şi demenţi care se află în atenţia Scotland Yard. (Măsurile) trebuie să fie proactive!’, a scris Trump pe Twitter.

‘Teroriştii singuratici trebuie trataţi într-o manieră mult mai dură. Internetul este principalul lor instrument de recrutare pe care trebuie să-l blocăm şi să-l folosim mai bine!’, a mai scris el.

Trump încearcă să pună în aplicare ordinul privind interdicţia de călătorie în SUA pentru imigranţii din 6 ţări musulmane, însă a întâmpinat rezistenţă din partea instanţelor judecătoreşti.

‘Interdicţia de călătorie în Statele Unite ar trebui să fie mult mai largă, mai dură şi mai precisă – însă, în mod stupid, nu ar fi corect politic!’, a mai spus el.

Tags: atac teroristDonald Trumplondramarea britaniemetrouParsons GreenScotland YardSUA
Categorii: Știrile zilei