Trump, după ce Facebook a decis să îi blocheze contul până în 2023: E atât de nedrept

Publicat:

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a susţinut sâmbătă un discurs în faţa membrilor Partidului Republican, în Carolina de Nord. Cel de-al 45-lea preşedinte al SUA a comentat şi decizia Facebook de a-i suspenda contul pentru încă doi ani, informează mediafax.

„Nu mă interesează prea mult”, a spus, într-o primă fază, Trump, care nu s-a putut abţine şi a adăugat: „Trebuie să oprim asta. Nu putem lăsa să se întâmple. E atât de nedrept. Ei închid un întreg grup de oameni. Nu doar pe mine. Închid vocea unui grup mult mai puternic şi al unui grup mult mai mare”.


Citește și : Proteste la graniţa Belarusului cu Polonia şi Lituania. Se cer sancţiuni împotriva lui Lukaşenko

Trump a vorbit şi despre Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, descriind un posibil dialog care ar fi avut loc între cei doi. „Ştii, obişnuia să vină la Casa Albă. Îmi spunea: <Aş putea lua cina cu dumneavoastră, domnule?> <Sigur>. <Aş putea să-mi aduc soţia?> <Oh, absolut>”.

Facebook a anunţat vineri că suspendă contul lui Trump cel puţin până în ianuarie 2023, când decizia blocării va fi reevaluată.

Trump a reluat în timpul discursului aceleaşi teme, anume că alegerile prezidenţiale din 2020 i-au fost furate. El a numit alegerile respective „de departe cele mai corupte alegeri din istoria ţării noastre”.

Citește și : O biserică ortodoxă sârbă construită ilegal în apropiere de Srebrenica a fost demolată

Trump a promis, triumfalist, că se va întoarce pe scena politică mai devreme decât se aşteaptă unii. Nu a oferit detalii, singura informaţie certă fiind că nora lui, Lara Trump, nu va candida pentru Senat în Carolina de Nord. Lara lucrează în prezent pentru postul Fox News.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.