Trump este făcut PRAF într-un documentar de psihologie (VIDEO)! Are același profil ca Hitler, Stalin şi Mussolini!

Publicat:

Preşedintele american Donald Trump este un “narcisist malign”, potrivit unui documentar american bazat pe interviuri cu psihologi, care subliniază periculozitatea acestui tip de personalitate, informează marţi AFP, potrivit agerpres.

Documentarul “Inapt: psihologia lui Donald Trump”, care a fost postat online marţi, susţine că nu are niciun fel de intenţie politică ascunsă, în condiţiile în care SUA sunt în plină campanie electorală prezidenţială.


Citește și: Maduro a graţiat peste 100 de opozanţi

Psihologii care au fost intervievaţi în documentar asigură că au datoria medicală să alerteze opinia publică americană în legătură cu sănătatea mentală a lui Trump.

Potrivit unuia dintre ei, John Gartner, preşedintele SUA prezintă în mod clar simptome-cheie de narcisism malign – tipul de personalitate “cel mai distructiv” – printre care paranoia, narcisismul, un caracter antisocial şi sadismul.

“Lideri de acest gen apar de-a lungul întregii Istorii şi sunt extraordinar de perturbatori”, a declarat Gartner pentru AFP, dezvăluind că acelaşi diagnostic fusese stabilit pentru personaje sinistre precum Hitler, Stalin şi Mussolini.

Citește și: Trump nu are de gând să viziteze familia lui Jacob Blake

“Nu înseamnă că el este la fel de rău ca Hitler sau că seamănă cu Hitler”, potrivit psihologiei, “ci doar că are acelaşi diagnostic ca Hitler”.

În afară de psihologi, în documentar sunt intervievaţi de asemenea jurişti, istorici, foşti agenţi de informaţii şi foşti consilieri ai preşedintelui. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

Italia a simplificat condiţiile pentru angajarea muncitorilor străini

Italia a simplificat condiţiile pentru angajarea muncitorilor străini Italia a simplificat condiţiile de intrare în ţară şi a redus obstacolele birocratice pentru muncitorii străini, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.