Trump a felicitat Franța pentru un fotbal “extraordinar” și pe Putin şi Rusia pentru organizarea unui campionat “cu adevărat grandios”

Publicat:

Preşedintele american, Donald Trump, a felicitat duminică echipa naţională a Franţei pentru câştigarea, cu un fotbal “extraordinar”, a titlului mondial, dar şi pe omologul său, Vladimir Putin, şi Rusia pentru organizarea unui campionat “cu adevărat grandios”, transmite EFE, conform agerpres.

“Felicitări Franţei, care a jucat un fotbal extraordinar, pentru câştigarea Cupei Mondiale 2018”, a scris Trump, pe contul său de Twitter, la câteva minute după ce arbitrul a fluierat finalul meciului din capitala Rusiei.


Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.

Citește și : Trump: Rusia, Uniunea Europeană şi China sunt „inamicii” SUA

Francezii s-au impus prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 – penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69).

Pe de altă parte, preşedintele SUA a adresat felicitări Rusiei şi lui Vladimir Putin pentru organizarea unui Mondial “cu adevărat grandios, unul din cele mai bune din toate timpurile”.

Citește și : Trump laudă forţa Twitter de a lupta împotriva ‘ştirilor false’

Trump se va întâlni luni la Helsinki cu Putin, care a asistat la finala Cupei Mondiale, într-un prim summit bilateral în care se aşteaptă să discute despre Siria, Ucraina, controlul armamentului şi presupusa ingerinţă rusă în alegerile americane din 2016.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.